Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.
Kullanıcı Adı: emreninannesisecil
Adınız Soyadınız: seçil keskin
İkamet ettiğiniz yer: istanbul
Mesleğiniz ve yaşınız: doktor//29
Cinsiyetiniz: Bayan
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
------------------------------------------------------
Selamın Aleyküm arkadaşlar
2014 yeni Opel Astra j 1.6 oto vites benzin arabam var. 30.000 bakımını yaptıracağım. fakat istanbul içi hangi firmaya yaptırsam bilmedim aldığım yer değer otomotivdi kendilerinden de ilk yaptırdığım bakımdan da memnun değilim. internette şöyle bir araştırayım dedim onda da bütün firmalar sövmüşler.. burdaki arkadaşlar acaba hangi firmaları öneriyor. yarıımcı olurmunsuz?
Birde araba sabahları ilk çalıştırdığımda stop ediyor. belki 10 defa falan arka arkaya denedim.. sizlerdede oldu mu ne önerirsiniz. şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı Adı: emreninannesisecil
Adınız Soyadınız: seçil keskin
İkamet ettiğiniz yer: istanbul
Mesleğiniz ve yaşınız: doktor//29
Cinsiyetiniz: Bayan
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
Selamın Aleyküm arkadaşlar
2014 yeni Opel Astra j 1.6 oto vites benzin arabam var. 30.000 bakımını yaptıracağım. fakat istanbul içi hangi firmaya yaptırsam bilmedim aldığım yer değer otomotivdi kendilerinden de ilk yaptırdığım bakımdan da memnun değilim. internette şöyle bir araştırayım dedim onda da bütün firmalar sövmüşler.. burdaki arkadaşlar acaba hangi firmaları öneriyor. yarıımcı olurmunsuz?
Birde araba sabahları ilk çalıştırdığımda stop ediyor. belki 10 defa falan arka arkaya denedim.. sizlerdede oldu mu ne önerirsiniz. şimdiden teşekkürler.