çok toyotaci tanıdım. opel deki gibi g kasa h kasa j kasa diye modellerini bilmiyorum ama bütün kasaları opele ggöre sorunsuz.(bütün kasaları derken Corolla yı kkastediyorum.) 97 model, 2005 model, 2010 model kullanan arkadaşlar var. üç farklı kasa da sorun yaşadıklarını gormedim. lpg leri opel gibi arızaiışığı yanmadan kullanılabiliyor. yada benim gördüklerimde hiç ışık yanmadı. kendi aracım da 5 sene iiçinde kaç defa lpg kaynaklı yandı hatırlamıyorum. akuyu söküp takıyorum sönüyor. trigerzzinciri değişimi için gittiğim ustalar 150 binde değiştirelim diyorlar. 2004 model toyota için rektefe yaptığımız halde değiştirmiyoruz toyota nin zinciri çok sağlam diyorlar. arkadaşta 190 binde zinciri değişmemiş 2004 kasa toyota var. tık ses yok motorda. sanayide gördüğüm toyota lar ya lastikcide ya yagcida ya kaportacida yada fren balatasi filan değişirken gördüm. bugüne kadar sadece 2012 model 1.33 motor Corolla yı sanziman ses yapıyor alınmaz dediklerini duydum. hangi ustaya sorsan toyota iyi diyor. Eski kasa toyota da arıza yapacak birşey yoksa [MENTION=30869]ndipi[/MENTION] nadir abinin aracında f kasa astrada aarıza yapacak hangi elektronik parça varda illallah ettirdi

arızasız diye gidip toyota alırmıyım, almam tip yok arabalarda hiç sevemedim. 10 senedir 3 farklı opel kullanan biri olarak opel kullanmaya devam ederim. bukadar kişi aynı şeyi söylüyorsa vardır bi gerçeklik payı.