Yeni Opel Corsa (E) - Plazadan Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özellik olarak doldurulabilen araba , şehır ıcı suruş modu , dıreksıyondan ısıtma , koltuk ısıtma , kor nokta uyarı sıstemı , otomatık park vsvs hani full+full diyebilecegınız bir araba , konsol malzeme kalıtesı falan cok hos yumusacık :)
Şası aynı sanırım, sanki makyaja gidilmiş, corsa E demek yerıne Corsa D3 demek daha mantıklı gibi...
Bu paraya bu araba alınırmı bilmem , ama maddı durumum el verirse almaya cabalayabilecegim , alıncada benı mutlu edebılecek bır araba oldugunu sımdıden soyleyebılırım :) ...

Son düzenleme:
benım su corsada tek anlamadıgım olay arka camların manuel olması ne sacmadır ya sen gıt 65 bın tl ver gene manuel amaç ne kac tl lık bı sıstem hadı onuda gectım vereyım parasını desen gene yok fıyat zaten sacmalık otesı sacma gıder bı kıa ceed prem alırım daha daha ıyı.. emın olun full artı artı artı artı full bı arac yapmıs adamlar derım kı arabya bınıyorum parasını verdım

65 bine opel corsa satarlar mı? Ben o fiyata bu arabaya hayatta vermem.

abi 2011 yılında 1.3 95 hp sunroof ve esp opsiyonlu herşey dahil 35 gaymeye aldık bende bir afl birde yağmur sensörü yok ki oda yakında olacak kendim orjinalliğini bozmadan eklediğim ekstralarda cabası:) şu anda d kasa opcnin fiyatıda 65 bin tl serviste sordum yaklaşık 4 bin tl afl ve sunroof tutuyor 68-69 bini mis gibi opcye binmek varken düz corsaya neden bilesin:)

Şahsen sorunları olsun yakıt değerleri olsun ve fiyatları olsun artık opel değil ben şahsen Japon araç tarafı oldum. Daha Alman markaların para vermeye hiç ama hiç niyetim yok.

Şahsen sorunları olsun yakıt değerleri olsun ve fiyatları olsun artık opel değil ben şahsen Japon araç tarafı oldum. Daha Alman markaların para vermeye hiç ama hiç niyetim yok.
Abi seninki şans ben 5.5 senedir sorun yaşamadım desem yeridir. Yakıtındanda memnunum.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

65 e dolu Corsa almaktansa 70 e dizel i30 alırım hem 1.6 common rail dizel hem c segment bir araba.cam tavan filanda var.yazıktır.

65 e dolu Corsa almaktansa 70 e dizel i30 alırım hem 1.6 common rail dizel hem c segment bir araba.cam tavan filanda var.yazıktır.
Aynı fikirdeyim ya tank gibi araba corsayı gömer her hali ile. O kadar para verilmez bu corsaya...

Aynı fikirdeyim ya tank gibi araba corsayı gömer her hali ile. O kadar para verilmez bu corsaya...

50-60 bin bandında Ağzına kadar dolusunu veriyorlar bi de.ben astrayı satıp ciddi ciddi bu arabayı düşünmeye başladım.(i30 U kastediyorum.)

50-60 bin bandında Ağzına kadar dolusunu veriyorlar bi de.ben astrayı satıp ciddi ciddi bu arabayı düşünmeye başladım.(i30 U kastediyorum.)
Hani bu opelle tank filan diyorlar ya i30 gömmez ise bende bir şey bilimiyorum demektir. Tank adı çıkmış ama adamlar tank gömer yapmışlar helal olsun adamlara.:bir:

Hani bu opelle tank filan diyorlar ya i30 gömmez ise bende bir şey bilimiyorum demektir. Tank adı çıkmış ama adamlar tank gömer yapmışlar helal olsun adamlara.:bir:

Arkadaşımın var i30.bindim golften geniş araba.i20 testinden ,babamın eski şirket aracı accent blueden kalma ön yargım vardı Kore arabalarına.kia cee'd ve Hyundai i30 Modelinde harikalar yaratmışlar.yalnız benzinlisi deliler gibi Yakıyor ve LPG uyumu yok.dizel elite paketli bi tane Alıp opel'den kurtulmayı düşünüyorum bu ara.ikinci eli de güzel.sıfırı 71 bin tl ama 55-60 arası 20-30 bin kmde bulmak mümkün.

Geri