Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az önce inceledim sonuç olumsuz: En sevmediğim özellikte kaput amortisörü millet otomatik açılanını elektriklisini vs.koyuyor bunlar olanı kaldırmışlar. Satıcı bile bende hayret ettim dedi. Ayrıca 45'e verdikleri enjoy bence boş o kadar dolu değil..
Alınacaksa Afl xenon led vs. li almak lazım yoksa tasarımın bi esprisi yok
az önce inceledim sonuç olumsuz: En sevmediğim özellikte kaput amortisörü millet otomatik açılanını elektriklisini vs.koyuyor bunlar olanı kaldırmışlar. Satıcı bile bende hayret ettim dedi. Ayrıca 45'e verdikleri enjoy bence boş o kadar dolu değil..
Alınacaksa afl xenon led vs. Li almak lazım yoksa tasarımın bi esprisi yok
Az önce inceledim sonuç olumsuz: En sevmediğim özellikte kaput amortisörü millet otomatik açılanını elektriklisini vs.koyuyor bunlar olanı kaldırmışlar. Satıcı bile bende hayret ettim dedi. Ayrıca 45'e verdikleri enjoy bence boş o kadar dolu değil..
Alınacaksa Afl xenon led vs. li almak lazım yoksa tasarımın bi esprisi yok
Olumsuzluklar:
1-Kaput amortisörü (H ta var)
2-Kaput açma dili bi garip olmuş soldan sağa çekiyon kapatırken dan diye bırakmak gerek tuhafıma gitti
3-Renkli ekran için Cosmo (yeter artık)
4-Bluetooth için Cosmo
5-Xenon,Led,Afl için Cosmo
6-Sürüş Flex ride midi neydi (sport tour vs..) enjoyda yok
7-Kelebek cam
8-Ön çok ferah ama arkasının inmesi binmesi zor geldi.
falan filan ilk aklıma gelenler bunlar