Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Opel Astra Sport Kısa Anten ve Balık Sırtı Anten
Ynt: Yeni Opel Astra Sport Kısa Anten ve Balık Sırtı Anten
sayın sahtesahne fotoğrafları neden yamuk yumuk çektiniz arabanın altı nere üstü nere belli değil ;D genede teşekkürer.... iyiki varsın balık sırtı anten
duanka link' Alıntı:
sayın sahtesahne fotoğrafları neden yamuk yumuk çektiniz arabanın altı nere üstü nere belli değil ;D genede teşekkürer.... iyiki varsın balık sırtı anten
ben hiç düz fotoğraf çekmem sayın duanka hayat zaten yeterince düz simetrik açılardan düz nesnelerin daha heyecan verici göründüğünü düşünüyorum ... dancee
SahteSahne link' Alıntı:
[quote author=duanka link=topic=599.msg15029#msg15029 date=1300002652]
ben hiç düz fotoğraf çekmem sayın duanka hayat zaten yeterince düz simetrik açılardan düz nesnelerin daha heyecan verici göründüğünü düşünüyorum ... dancee
[/quote]
demek miki filmlerinde de çapraz çekmelerin nedeni buymuş
bahsettiğiniz ürün stokta kalmamış o yüzden göndermemişler sanırım
bende ona bakmıştım ama kalmadığı için aşağıdakini sipariş ettim, orjinali daha güzel ama nolur nolmaz elimin altında bulunsun diye sipariş ettim