Yeni nesile hayranım :)

vayy bea bizde hızlıyız diyoruz halt etmişiz hangimiz hatuna rajon kesebiliyoruz faceden msn den silerim bidaha aramam desenize yiyosa :D :D :D

Evet yemiyor zaten :D:D:D o yüzdende bişey yapamıyoruzZZ:D güzeL tespit tebrikleR:D

ben 8 yaşındayken 56k Modemle pentium166 16mb ram li pc le internete bağlanmaya çalışıyorduk. :D ne face ne msn icq vardı Auuğğ yapıyordu mesaj gelince :D gerçi şimdi msn e o sesi yükledim nostalji yapıyorum :D

ben 8 yaşındayken 56k Modemle pentium166 16mb ram li pc le internete bağlanmaya çalışıyorduk. :D ne face ne msn icq vardı Auuğğ yapıyordu mesaj gelince :D gerçi şimdi msn e o sesi yükledim nostalji yapıyorum :D

sen 90 sonrası modellerdensin. teknoloji çok hızlı gelişti. Ben 8 yaşındayken daha vitesli dağ bisikletleri yeni yayılıyordu.(Ben aldığımda mahallede karizmamdan gecilmezdi :D ) sonra ateri sonra pc. tabi comodore 64, amiga 500 benim denemimdeki her çocuğun efsanesidir.

Süper Ya :D

sen 90 sonrası modellerdensin. teknoloji çok hızlı gelişti. Ben 8 yaşındayken daha vitesli dağ bisikletleri yeni yayılıyordu.(Ben aldığımda mahallede karizmamdan gecilmezdi :D ) sonra ateri sonra pc. tabi comodore 64, amiga 500 benim denemimdeki her çocuğun efsanesidir.

ben 90 ların en başındayım :D 90 doğumluyum gerçekten teknolojinin çok hızlı gelişimine şahit oldum. :D

Bende onlara yetiştim fakat Amiga'yı hatırlamıyorum. :D

yakışır kardeşimize ...

yeni nesilmi cok hızlı bizmi cok yavastık bilmiyorum ama bizden daha sanslı oldukları kesin..

Ben çok küçük çocukken bayramlarda kapı kapı gezmek pek yadırganmazdı. Bizim gurup kendi sınırlarını aşıp çevre mahhallelerede sıcrardı. Milet sıkıla sıkıla kapıyı açar şekeri dayıyp paket ederdi. ama kapıyı açanlardan birisi evladım siz kimin çocuğusunuz diye sorarsa bizim fırlama arkadaşlardan biri şey vs geveler konuyu yetim haneye bağlardı konu oraya dönünce şakeler bir kenara konup kapıyı açanlar bir anda atm ye dönerdi :D.

Geri