vayy bea bizde hızlıyız diyoruz halt etmişiz hangimiz hatuna rajon kesebiliyoruz faceden msn den silerim bidaha aramam desenize yiyosa![]()
![]()
![]()
Evet yemiyor zaten

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vayy bea bizde hızlıyız diyoruz halt etmişiz hangimiz hatuna rajon kesebiliyoruz faceden msn den silerim bidaha aramam desenize yiyosa![]()
![]()
![]()
ben 8 yaşındayken 56k Modemle pentium166 16mb ram li pc le internete bağlanmaya çalışıyorduk.ne face ne msn icq vardı Auuğğ yapıyordu mesaj gelince
gerçi şimdi msn e o sesi yükledim nostalji yapıyorum
![]()
sen 90 sonrası modellerdensin. teknoloji çok hızlı gelişti. Ben 8 yaşındayken daha vitesli dağ bisikletleri yeni yayılıyordu.(Ben aldığımda mahallede karizmamdan gecilmezdi) sonra ateri sonra pc. tabi comodore 64, amiga 500 benim denemimdeki her çocuğun efsanesidir.
Ben Biraz Geç Kaldım galiba 1 sene kadar...!!ben 90 ların en başındayım90 doğumluyum gerçekten teknolojinin çok hızlı gelişimine şahit oldum.
![]()
sen 90 sonrası modellerdensin. teknoloji çok hızlı gelişti. Ben 8 yaşındayken daha vitesli dağ bisikletleri yeni yayılıyordu.(Ben aldığımda mahallede karizmamdan gecilmezdi) sonra ateri sonra pc. tabi comodore 64, amiga 500 benim denemimdeki her çocuğun efsanesidir.