Yeni nesile hayranım :)

vayy bea bizde hızlıyız diyoruz halt etmişiz hangimiz hatuna rajon kesebiliyoruz faceden msn den silerim bidaha aramam desenize yiyosa :D :D :D

gençler hızlı hayırlısı olsun diyelim :) allah tamamına erdirsin :) gerçi büyüyene kadar ne kısmetler cıkar :)

:kop::kop::kop:
"Yerim benim onun ağzını gözünü yaaa çok şekerrr...Siliyorumuşş hey bee yakışıklııı :p:p

hattın diğer ucu da boş değildir mesela Kızdan yanıt:

hıh silermişş sil de gör:hıh:, bende ahmetii facebookuma ve msnmeee ekliimde gör seen, zaten kaç kere ekleme talebi yolladıda yoksaydıydım ama artık eklerim tamamııı :cool:

"Yerim benim onun ağzını gözünü yaaa çok şekerrr...Siliyorumuşş hey bee yakışıklııı :p:p

hıh silermişş sil de gör:hıh:, bende ahmetii facebookuma ve msnmeee ekliimde gör seen, zaten kaç kere ekleme talebi yolladıda yoksaydıydım ama artık eklerim tamamııı :cool:

auehuaheae kızdan gelen cevap bu olsa daha da fena olurdu herhalde :kop::kop::kop::kop:

böyle bi cvp ta gelmiştir yani kız da eksik kalmamıstır bea :)

"Aa kesin demiştirrr:D:D ben eminim yeni nesil bu yaa bizim gibi elinde peçete zırıl zırılll ağlıycak diil ya:D:D"

en güzeli nası başlarsa öyle gider başlangıç iyi:D hep böyle devam etsin kimseye minneti olmasın:D

arkadaşım ne dinliyorsun gençleri ayıp değil mi :D

Bizim nesil 8 yaşındayken dünyadan bir haberdi..... Her açıdan 80 ile 90 arasında çok ciddi nesil farkı var.

Facebook olmasada ben 13 yaşlarda defterden sildim derdim.

duruma göre kara kaplı defterede yazabilirim :D

Geri