Yeni Karlığım Nasıl Olmuş Sizce ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlt_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mlt_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ark

Son düzenleme:
yakışmış güle güle kullanın..

Güle güle kullan bende yaptırcam bir türlü haftasında takacak birini bulamadım illa bi 10-15 gün sonraya gün veriyolar :) yan ve ön marşpiyer istiyorum bende

çok güzel olmuş maşaallah jantlarınıda taktınmı bu iş tamamdır;)

arkadasım hayırlı olsun.... fakat forumdan bir arkadasımız o karlıgı ön tampona gömdürdü ve şöyle bir görüntü çıktı ortaya böyle yapanı bulsam bende yaptırıcam

3dwyp.jpg

3dwyy.jpg

olay budur bunu neresi yapar bilmiyorum :(

FİKİR VERMEK AÇISINDAN ek olarak kendi aracımda şu şekildedir... orta direklere film camlara film arka stoba kırmızı transparan ve logo iptali spor yay.... sislere xenon.... + beco silikonlu cila... 3 kat....

3dx40.jpg

YAKINDA JANTLARIMDA GELİYOR :)

Son düzenleme:
Alican kardeşim jantlar süper olmuş renk kırmızı harika lastikler o biçim yani. Mesajdan anladığım kadarıyla araç senin değil. Jantların markasını lastiklerin ebadını ve süspansiyonlarda bir modifiye var ise nedir cinsi nasıl öğreniriz bu arabadaki bir fikrin var mı?

Son düzenleme:
FİKİR VERMEK AÇISINDAN ek olarak kendi aracımda şu şekildedir... orta direklere film camlara film arka stoba kırmızı transparan ve logo iptali spor yay.... sislere xenon.... + beco silikonlu cila... 3 kat....

3dx40.jpg

YAKINDA JANTLARIMDA GELİYOR :)

Kardeş arka stoplarımda transparan folyo var oval ekzos ucu takılı farlar sisler 8000 k xenon 205/50/17 5 kol ofsetsiz jantlarda var bi tek şu kapı direklerindeki folyo ile arka spoıler yok. spoılerı nası bıse takacam daha karar veremedim. ince m3 tipler hoşuma gidio ama gt spoılerıda hoşuma gıdıo ne yapacam bılmıorm

Alican kardeşim jantlar süper olmuş renk kırmızı harika lastikler o biçim yani. Mesajdan anladığım kadarıyla araç senin değil. Jantların markasını lastiklerin ebadını ve süspansiyonlarda bir modifiye var ise nedir cinsi nasıl öğreniriz bu arabadaki bir fikrin var mı?

KIRMIZI araç benim değil ama nerede yaptırmıs nasıl yaptırmıs bir fikrim yok yapanı bulsam yakasına yapışıp yaptıracagım ama bulamadım :)

Kardeş arka stoplarımda transparan folyo var oval ekzos ucu takılı farlar sisler 8000 k xenon 205/50/17 5 kol ofsetsiz jantlarda var bi tek şu kapı direklerindeki folyo ile arka spoıler yok. spoılerı nası bıse takacam daha karar veremedim. ince m3 tipler hoşuma gidio ama gt spoılerıda hoşuma gıdıo ne yapacam bılmıorm

m3 spoileri siyah daha belli eder kendini bende tavana film düşünüyorum bide ön logo iptali :) birde aracın jantlı resmi varmı 5 kollu banada fikir vermesi açısından ? ve kaça mal ettin acaba ?

Son düzenleme:
Geri