yeni insigna

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar dergilerde ciktimi bilmiyorum bugün viyanadaki günlük gazetenin birinde almanyaya yakin ama avusturya otobaninda yeni insiginanin arkadan fotosunu cekmisler tfotoda tam belli olmuyor ama eskisine benziyor
HEU-130125-010-000-m.jpg

Son düzenleme:
kasa değişsin de yakıtı da değişse süper olacak...

1,6 dızelı koysa peynıur ekmek gıbı olur

Allah korusun eğer araçları musluk suyu ile çalıştırmayı başarırlarsa. içeceğiniz suya ödeyeceğiniz vergi ve yıkanma masraflarını düşünemiyorum. sonra su pahallı diye kovboy lar gibi senede 1 kere yıkanmakta var. boşver arabalar petrol le çalışsın su bize kalsın.......

Allah korusun eğer araçları musluk suyu ile çalıştırmayı başarırlarsa. içeceğiniz suya ödeyeceğiniz vergi ve yıkanma masraflarını düşünemiyorum. sonra su pahallı diye kovboy lar gibi senede 1 kere yıkanmakta var. boşver arabalar petrol le çalışsın su bize kalsın.......

Valla hocam sen öyle böyle diyorsunda şimdi elektrikli arabalar , bisikletler rağbette , allahın çöp toplayıcısı bile elektrikli bisikletiyle çöpünü topluyor :rakir: :D

Şimdide evde sadece annem ve ben yaşamamıza rağmen aylık 200 liradan aşağı elektrik faturası gelmiyor , dediğin bir bakıma doğru ancak yinede nerden baksan sana gelecek su faturasının aylık yakıt giderinden %50 daha az olacağıda su götürmez bir gerçek :cool:

1,6 dizel insigniayı test ediyor olabilirler.

Göründüğü kadarıyla hatlar birebir aynı hatta su anki kasa. Zannetmiyorum insignianın kasa değişimi için bir hayli erken 1 yıl gibi makyaj gelebilir.

Geri