Yeni Ford Focus

EnjoY34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yeni ford focusu olan, kullanan, arkadaşında olan yada hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yorumları bekliyorum.

Bildiğim kadarıyla 1.6 ecoboost 180hp motor varmış insigniadaki gibi. Donanım olarakta dikkata alınmayacak gibi değil.

ford3g.jpg

ford2d.jpg

ford1p.jpg

bi arkadaşım alıcaktı son anda karar değiştirdi . içi çok basıkmış darmış ben binmedim ama bu aracın 1,6 180 liği değilde dizel olanı alınır bence güzel duruyor.

Donanımı nasıl iyi ya? Reklamlarda gösterilen her donanım opsiyonel veya pakete dahil.

Bayiide incelediğim kadarıyla,

Sedanın bagajı küçük. Donanım iyi değil, opsiyonlarla iyi oluyor ama o parayı hak etmez. İç tasarım güzel dış tasarım bana göre kötü.Dizeli zaten belli güzel bir motor.

Bana içeriside pek kaliteli gelmedi. Rakipleri olan Astra J , C4 gibi araçlara göre iç mekan kalitesi iyi değil.

yazın sırasıyla bir çok model aracı bayilerde almaya niyetimiz olduğu için test ettik..mazdaya,nissana,opele toyotaya vs vs her markaya gittik.
performans ve donanım olarak en üst seviyede olan araç focustu.dizeller içinde 1.6 tdci
dizelin performansı dudak uçuklatan cinstendi.sonunda tercihimizi corolladan yana kullandık,ama aklımız focusta kaldı..

yazın sırasıyla bir çok model aracı bayilerde almaya niyetimiz olduğu için test ettik..mazdaya,nissana,opele toyotaya vs vs her markaya gittik.
performans ve donanım olarak en üst seviyede olan araç focustu.dizeller içinde 1.6 tdci
dizelin performansı dudak uçuklatan cinstendi.sonunda tercihimizi corolladan yana kullandık,ama aklımız focusta kaldı..

iyi olmuş iyi japon iyidir ufak tefek plastik tıkırtıları vs duyarsın ama motoru seni üzmezzz iyi yapmışsın

İç mekanda kullanılan malzeme kalite yönüyle zayıf.Benden zamanında zayıf not almıştı... Siz karar verdiyseniz hayırlı olsun.

çok sert bence yaa nebiliyim arabada anlamsız bi sertlik var

Geri