Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kazasız belasız. Bir de bişey sorcam benim vectradaki km göstergeside sizinki gibi aynı devir saati yok devir saatli olan bir vectranın km göstergesini taksam uyarmı acaba. Yada taktırırken ne gibi işlemler yapılır arabaya.
Kazasız belasız. Bir de bişey sorcam benim vectradaki km göstergeside sizinki gibi aynı devir saati yok devir saatli olan bir vectranın km göstergesini taksam uyarmı acaba. Yada taktırırken ne gibi işlemler yapılır arabaya.
teşekkürler; bende aynı kadrandan arıyorum; eğer bulabilirsem , üzerindeki soket yuvaları farklı olacapğından soketleriyle birlikte alacam ve aracın üzerindeki soketleri kesip ; yeni gelen soketleri aracın tesisatına uyduracam; böylece devir saati hariç herşey kadranda çalışır hale gelecek ; devir saati için de bobinden kablo çekecem devir saati ordan sinyal alıyor bildiğim kadarıyla; zaten eski soketlerle yeni soketler üzerindeki kabloların renkleri birbiriyle uyumlu olacaktır; eğer kadran bulamazsam ayrı olarak devir saati de takabilirim...