Yeni Corsalarla İlgili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
az önce bana telefon geldi ve arabanın direksiyonunda fabrika hatası olduğunu pazartesi servise getirmemi istediler. değiştireceklermiş. corsa c lerde olan kronik sorun yeni corsalarda yok fakat bu sefer daha başka bir bela var gibi. çok sinir bozucu

corsa C ledeki gibi sürekli çıkan bi sorun değildir inş halledilir bi daha çıkmaz karşına

bütün herkezimi çagırıyorlar acaba sendemi bişey var....benim çok hoşuma gidiyo bu yeni corsalar c serisi çok küçük oyuncak araba gibi geliyodu bana ama bu yeni korsalar daha kemikli daha bi heybetli duruyo....yakıt durumu nasıl dizelmi sendeki

Umarım sadece parça değişimi ile halledilebilecek basit bir sorundur, Corsa C lerin kronik direksiyon kutusu sorununa benzememesini umut ederim.

walla bi direksiyon kutusu işini halledemediler ne diyeyim bu nasıl opel mühendisleri yazıklar olsun inşallah benim başıma gelen senin başına gelmez ben 3 kere değiştirdim

bide değişim çok kötü ve arabayı yıpratan bişey arabanın egsozuna kadar yere indiriyorlar inşallah teknikerler tecrübelidir

ben onlarca kişiyle karşılaştım yüzde 90 ı direksiyon kutusundan şikayetçiydi yani 1/6 değil de daha fazla 5/6 gibi bişey malesef . tabi ben corsa c için söylüyorum bunları

arkadaşlar combodada var aynı hastalık.. 2 yaşında arabam ama direksiyon kutusu enstürman gibi her türlü ses geliyo

zaten şu opelin iki tane kusuru var

1.) soğukta çalışmayan cdtı lar
2.)direksiyon kutusundan gelen sesler

ama yinede opelden asla vazgeçmem:good:

Geri