Yeni Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deniz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiesta nın içi bana dar geldi

fiesta 1.4 ama 68 hp.. motor sadece arabayı yerden kaldırıyor o kadar. daha güçlü bir dizeli varsa olabilir.. ama 1.4 68 alacaksan sakın derim...
:good::good:Bende olsam Corsa yı tercih ederdim

fiestanın 1.6 tdci motoru da mevcut 90hp ama onun yerine corsanın 1.3 cdti 90 hp alırsan vergiden avantajın olur.fiestanın 1.6 tdci titanium modeli 31.000 lira civarında.corsa sanırım biraz daha fazla

verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler arkadaslar ben cok kullanmiyorum o yuzden dizel dusunmuyorum. zaten kyoto nedeniyle dizele zam gelicek diye duymustum.. fiesta bana kapali bir kutu gibi geliyor yeni kasa oldugu icin.. o yuzden tercihimi corsadan yana kullandim umarim hayirli olur..

hayırlı olsun

hayırlı olsun bence corsa dogru seçim

Hayırlısı olsun..Çok doğru bir seçim bence de...İkinci Corsa D'yi kullanan biri olarak,herşeyinden memnun kaldıgımı belirtebilirim...Segmentinin en başarılı aracı bence.

Direk Corsa al fiestayı düşünme bile...Opelin işçiliği Fordla kıyaslanmaz bile..

Bence dizel al.

corsa d 1.3 dizel kullanıyorum. şunu bilki çok akıllıca bir tercih yapmış olduğumu her arabama bindiğimde yeniden anlıyorum. bence dizel al derim. ama yine karar senin..! umarım her ne almaya karar vereceksen hakkında hayırlısı olur..!

Geri