aracım 7800 km de ama insp yazısı çıktı.servisi aradım erken yanmış dediler.bunu nasıl silerizz bilen varmı?servis uzak gitmeye üşeniyorum bilen varsa yardımcı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım bununla ilgili forumda yeterince konu var. Lütfen yeni konu açmadan foruma bir bakın. kontağa anahtarı tak kapalı konumda sıfırlama butonuna basılı tutarken kontağı çevir 5 sn sonra ınsp yazısı silindiğine dair uyarı alacaksın. Bu kadar.
arkadaşım bununla ilgili forumda yeterince konu var. Lütfen yeni konu açmadan foruma bir bakın. kontağa anahtarı tak kapalı konumda sıfırlama butonuna basılı tutarken kontağı çevir 5 sn sonra ınsp yazısı silindiğine dair uyarı alacaksın. Bu kadar.
bilip bilmeden konuşma bu yeni corsa!farklı sanırım foruma baktım bulamadım.ne olmuş yanii hayırdır!Gözümüzden kaçamaz mı ne bu böyle kendini bişey sanma!
bilip bilmeden konuşma bu yeni corsa!farklı sanırım foruma baktım bulamadım.ne olmuş yanii hayırdır!Gözümüzden kaçamaz mı ne bu böyle kendini bişey sanma!
hem yardım istiyosun hemde fırça atıyorsun nasıl olucak bu iş pekii :saplak:aracım 7800 km de ama insp yazısı çıktı.servisi aradım erken yanmış dediler.bunu nasıl silerizz bilen varmı?servis uzak gitmeye üşeniyorum bilen varsa yardımcı olsun