yenı corsa 1.2 enjoy ıcın test surusu verılerı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theopel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yenı corsa 1.2 enjoy ıcın test surusu

Arkadaslar araba alacagım dedım benı kımse vazgecıremedı artık fırmalar benı gormekten sıkıldı gırıp gırıp elı bos cıktım. en sonunda opelde karar kıldım. neyse opel corsa 1.2 yı aldım. bakın arkadaslar once sunu belırteyım. sız kımseyı dınlemeyın yuregınızın goturdugu yere gıdın.
araba sıze hemen alısmıyor once sızı tartıyor. sankı ne ıstedıgınızı anlamaya calısıyor. bır sure sonra anlasmaya baslıyorsunuz kalkıslar once yavas sonra hızlanıyor. ona kotu davranırsanız sızı dınlemez. tam bır sehır centılmenı sahsen ıyı kı almısım dıyorum bagajı ve ıcı cok ıyı dızayn edılmıs tecrubelı ellerden cıktıgı bellı. valla o kadar ozellık anlattılar hepsıne evet anladım dedım sımdı kıtapcıkla bogusuyorum. arabada 6 kısısel program var. bır de servıs benı cok tatmın ettı haramıdere bu ısı bılıyor. ıcımde en ufak suphe bırakmadılar. yok yokusta cekmez yok araba sollanmaz hepsı hıkaye arabaya hukmedemeyenler sucu araca atıyor.
dedıgım gıbı yuregınızın goturdugu yere gıdın ben cok memnunum. yalnız araba bana buyuk gorundu dısarıda bıraz cektı sankı. araba alacaklara sımdıden hayırlı yolculuklar.

Son düzenleme:
güzel yorumlarınız için teşekkürler arabaya çamur atanlar utansın bende çok memnunum 1.2den

memnunsanız mesele yok, bu arabayı yapan muhendisler sollamada kasılacak, bayırda zorlanacak bir araç üretmezler sanırım. sizin araçtada aynı motor var, bende gayet memnunum

1.2 ama 80 Hp olmasının avantajı elbette.aslında bence beygirden çok tork önemli.bende 1.6 bora var,torku düşük o yüzden tam gitmiyo mesela.

1.6 bora 100 Hp
1.2 corsa 80 Hp varın gerisini siz düşünün.

Geri