Yeni Chevrolet Cruze Hakkında Düşünceleriniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada ek bilgi, araç vectra şasesi üzerine değil yeni astra ( ASTRA I ) üzerine kurulu. içerde ve mekanikte bir çok parça yeni astradan, ve insigniadan...

ben şaka yapmışdım gerçekden astrayımı kullanmışlar :D bu adamların hiç mühendisleri falan yokmu :D allah bilir opelin bodrum katında araba üretiyorlardır o zaman bak şimdi buda tutarsa hiç şaşırmam :D :D

aynı şase üzerine kurulu bir çok marka model araba mevcut ki ikisi de GM bünyesinde olduğu için bence anormal bi durum yok :)

reno ve nissan da aynı platformu kullanıyor çoğu modelinde.. peugeot da öyle..
407 coupe üzerine laguna coupe çıktı mesela..

peugeot citroen PSA grubunda mesela -->> c5 ile 407 var aynı platformda..

fiat ve lancia başka bi örnek.. ypsilon ve fiat 500 aynı platforma sahip.
bravo ve delta da öyle.

astra sedan ya da jetta almış olanların yerinde olmak istemezdim şuan:)

bnce wtcc versyonunu ıyı yapmıslar bıraz oncede ızledım yarıs kazandılar
Chevrolet-Cruze-WTCC-1.jpg

deneme sürüşü yaptım 1.6 ls modeliyle fiyatına göre güzel bi araba içi insignia'nın ufaltılmışı 8 adet hava yastığı vardı ilk izlenim olumlu fakat biraz yol yapınca ne olur bilemem daha önce chevrolet kullanmadım bana göre her türlü kalite açısında opelden düşük bunun için daha ucuz olmasına rağmen astradan vazgeçmedim.

Dün yolda gördüm görüntüsü güzel honda civic ten biraz daha hacimli. Birde içini görmek lazım. Malzeme kalitesi nasıl
070520091531.jpg

Bugün inceledim bayide biraz. Baştam söyleyeyim araçta hız sabitleyici yok ! alamıyorsunda :)
Xenon alamıyorsun, onun dışında bir eksiğini göremedim diraksiyonun solundaki ve sağındaki bazı bölgelerin döşeme yapılması dışında. Uzun vadede sıkıntı olabilir gibi geldi.

Otomatiği yokmuş test aracı olarak manueli denemek istemedik bizde. Tavan insignia gibi eğimli olduğundan 180 üstü için arka koltuklar pek uygun değil gibi..
Fiyatına göre güzel araç imkanım olsa açılır tavanlısından hemen alırım. Beyazı önden güzel görünüyor :)
Fiyat olarak 33 dedi otomatiğe + 1100 1200 gibide sunroof var. Haftaya kesinleşecekmiş fiyatı araç olmadığı için.
Son olarak sıfırdan Lpg olayını sordum diğer modellerdeki gibi, motor (113 hp twinport'un biraz değişiği imiş) yeni olduğu için brc halen uğraşıyor şu an yapamıyoruz dediler

volvo s 40 ile honda civic arası, ama güzel olmuş.

ben amerikan markalarının avrupa sını pek sevmiyorum oldum olası bir amerika chevy e bakıyorsun bir avrupa ya arada dağlar kadar fark var.. ford da öyle amerika fordla avrupanın alakası bile yok..

Geri