Yeni Chevrolet Cruze Hakkında Düşünceleriniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir haftadır inceliyorum aracı dış görünüm güzel iç mekan kalitesi tartışılabilir fiyat biraz tuzlu gibi en full otomatiği 32000 tl gibi bir fiyattı sunroof ve metalikle 34000 tl yi buluyor ama bu fiyata değer mi takdir sizin

Geçen gün yolda gördüm.Trafik ışıklarında yanımıza gelmişti.Dıştan kaliteli ve sağlam bir araca benziyor gerçekten güzel.Diğer detayları bilemiyorum ama:)

Bugün test sürüşünü yaptım.Üst donanımlı versiyonuydu.İçerdeki ve dışardaki birçok parçada opel havası var zaten.Motor olarak astrada da kullanılan 1.6 benzinli motor var.Motor kapağında ecotec yazısı da mevcut.Oldukça iyi bir yol tutuş ve ses izolasyonu var.Motor sesi de kulağa hoş geliyor.Ferah ve geniş bir iç kabin var.esp dahil birçok elektronik özelliği var.
İç kabinde plastik kalitesi yeterli.ancak sert malzemeler kullanılması eksi puan.
Arka taraf ve bagaj yeterli büyüklükte.
29 bin tl başlangıç fiyatı.full olanı ve otomatik viteslisi 33 bin tl.
Bu fiyatlara oldukça şık ve alınabilir bir alternatif bence.

Son düzenleme:
Bu sabah yolda gördüm. Oturaklı duruyordu. Ben beğendim.

cruze-astra arası gidip geliyodum dünkü telefonla beraber cruze da karar kıldım plus paketinde yok yok bence esp si standart bile olmayan 0 bi astraya cosmosuna 35 istediler araba zaten 2ay sonra kasa değiştiriyo o araca bu parayı vereceğime yakışıklı oturaklı bi cruze alırım dedim ve aldım.bazı arkadaşlar volvoya benzetmiş bazılarıda civice ben ikisiylede bi alaka kuramadım ayrıca bu araç zaten amerika da üretilmiş yani malibu ve camaro gibi zaten içine bakarsanız malibuya n ekadar benzediğini görürsünüz

hayırlı olsun, kazasız günlerde binin.
aracınız hangi donanım, kaça aldınız.? ve kullandıkça izlenimleinizi paylaşırsanız seviniriz.
çünkü gerek forum üyelerinden gerekse dışarıdan bu aracı düşünen ancak tereddütleri olan olan kişileride bilgi sahibi yapmış olursunuz. mesela biriside benim.

teşekkürler ahmet furat 2009 model cruze lar türkiyede kalmamış ben ağustos teslim aldım 2010 model cruze 31000 e maloldu ama sözleşmeye plus paketinide ekletmeyi düşünüyorum onunla beraber 34000 olur heralde alır almaz resimlerini ve sürüş izlenimlerimi eklerim hiç şüpheniz olmasın.

aracı gördüm spor ve güzel duruyor ancak ileriki yıllarda ikinci elde hayal kırklığı yaratacaktır

:)alan arkadaşlar güle güle kullansınlar güzel ve rahat araç:)

ben beğendimm ilk gördüğümde baya bi inceledim şekill:)

Geri