Yeni Bir Kıyamet Tarihi 21/12/12

Yücel arkadaşım Foton ile ilgili bi konu buldum koydum umarım faydalı olur.. çok merak ederim dünyada olup biteni ne dönüyor neler çevriliyor:D

Allahım işine karışıyorlar bilim adamlığı da işini yapsın varmı daha önce olacağı bilmiş biri yüz yıllardır ki bu adam bilecek..

Şerif abi çok haklısın insan oğlu nasıl bilecek Evliya mı Sahabe bi valla kendi açtığım konularda kafam çorba oldu...ama iyi oluyor yorumlara bakarak bişiyler çıkartabiliyoruz...

Eğer dünyayı seller basacaksa biz de şimdiden denizaltı falan yapmaya başlayalım :D

Yada o zamana denk gelicek şekilde bi uçak falan kiralayalım ve yaşayan son insanlar olarak krallığımızı ilan edelim :kop:

şaka maka adamlar gayet bilimsel açıklamalar yapmış..

yalnız dikkatinizi çekerim foton kuşağı bi ışık kuşağı ve 1960larda keşfedilmiş 2012de dünya içinden geçicek yani güneş sistemimiz içinden geçicek yani uzayda varolan bişi bu durumu tüm dünya bilio

ben daha yeni öğrendim saol yücel arkadaşım:D

ufolar kamış muhabbetine giriyorlarmış işim olmaz!

foton kuşağını dört gözle bekliyorum düşünce okumak güzel olurdu hani :D

kıyametin nezaman kopacağını peygamber efendimiz bile bilmiyormuş....birisi sormuş peygamber efendimize demişki kıyamet nezaman kopacak.. oda demiş kıyametin saati zamanı yok tur..kıyametin alametleri vardır kücük ve büyük olarak ikitane dir...

Geri