Yeni Bass Almak İstiyorum Yardım pLs.

Allah belassini versin su tesisat hastaliginin ya.... :))) bende zamaninda cok ac kalmistim...

=) ahahaha yaa hic bulasmamak lazım yadaa 1 kere yapıp sagLam yapmak lazım dicem ama sagLam yaptıgımı dusunuyorum.Yinede istiyorum C0kmu ac gozluyum :'(

Solo x 46 cm in beslemesini herşeyden önce çok sağlıklı yapmak gerekir..
Ortalama 200lıtre bir kabin yaptırılabilir..Solo x46cm partnerde dinledim sierra 9600 danger modeli ile..300 amper besleme alt yapısıyla yeterli performansı veriyordu fakat 2 cvx den sonra çokda farklı geleceğini sanmam..Bütcede sıkıntı yoksa dd9515 2 adet oneririm..Belki bütce olarak sıkıntıya sokabilir ama bu baslar çalarken aracında konuşabilen pek kimse göremedim.
Carbon 9515 c modeli 830 dolar
normal 9515 modeli ise 780 dolardır..
Bu baslardan ıkı adet dinlemek mantıklı olmayacakdır.1 adet yeterlidir
Keyifli forumlar..

Solo x 46 cm in beslemesini herşeyden önce çok sağlıklı yapmak gerekir..
Ortalama 200lıtre bir kabin yaptırılabilir..Solo x46cm partnerde dinledim sierra 9600 danger modeli ile..300 amper besleme alt yapısıyla yeterli performansı veriyordu fakat 2 cvx den sonra çokda farklı geleceğini sanmam..Bütcede sıkıntı yoksa dd9515 2 adet oneririm..Belki bütce olarak sıkıntıya sokabilir ama bu baslar çalarken aracında konuşabilen pek kimse göremedim.
Carbon 9515 c modeli 830 dolar
normal 9515 modeli ise 780 dolardır..
Bu baslardan ıkı adet dinlemek mantıklı olmayacakdır.1 adet yeterlidir
Keyifli forumlar..

Bu Bahsettigin DD Ay-Er in yani Erhan aBideki 40.000 Rms Aracındakı Basslarmı oluyor ?

Daha 3 gün önce aldım bass. babam kızdı satıyorum . JBL 1200 WATT . 300 RMS GÜCÜNDE. ŞUNA EMİN OL . ALCAGIN KİCKER COMP SERİSİNDEN KAT KAT İYİ . EN AZINDAN ÇİN MALI DEGİL. GEL DİNLE ÖYLE AL . İZMİR-BAYRAKLIDAYIM .

Tayfun abi bende 2000 Rms var yetmıyor 300 Rms ısımı gormez kı

Geri