Yeni Astra'larda Neden Hararet Göstergesi Konmamiş ?

settings tuşuna arka arkaya 2 kez basıp ki 2nci basış "test mode" yazana kadar sürecek 5-6 sn gibi... daha sonra bc tuşuyla ilerleyerek coolant temp. dijital olarak yol bilgisayarı ekranında görülecek. sıcak çalışıyor motor baya 105-106'da gibi fan açıyor, 100-104 civarı normal çalışma sıcaklığı.

opel yavaş yavaş tüm modellerinde kaldırıyor...
yakın bir zamanda tüm modellerinde gösterge olmayacak...

astra h soğutma sistemi kapalı devre olduğundan dolayı kayanama sıcaklığı 130 140c dir.ontada o sıcaklığa dayanacak şekilde üretilmiştir.ve hararet koymamalarının diğer nedeni ise bu yeni motorlar sürekli 100 ile 105 derecede çalıştığından sürücüler korkacakları için koymamışlar.benim aracım 1.3cdti sürekli çalışma ısısı 98 derece ,benzinlilerin çalışma ısısı daha yüksek,ayrıca benim bir akrabam almanya opelden emekli diyorki opel motorları 1milyon km dayanacak şekilde tasarlanmış vede opel motorları ne kadar ısınırsa okadar azyakarmış dedi

he bide opel fabrikanın içinden gemi geçiyormuş gemi fabrikada yükleniyomuş bide tren istasyonu varmış.(bunlar gerçek)

astra h hararet göstergesi

Merhaba arkadaşlar. astra h aracım var. aracımın hararet göstergesi yok. bunu yol bilgisayarında görebileceğimiz bir komut varmı. birde kaloriferi acmak için motorun ısındığını nasıl görecez.

çok saol astramm eline sağlık.

yok hararet yanınca ışık yanıyo :)

aslında var ast h larda 2 tuş ile çok özellik görebiliyorsunuz
araç hızı , birçok özellik

aslında var ast h larda 2 tuş ile çok özellik görebiliyorsunuz
araç hızı , birçok özellik
nasıl yapılıyor bu ozellıklere ulaşmak ustam... bı ara bana iki kolu cekip bekle dedin ama caddenin ortasında lunapark gıbı yanıp sonmekten baska bışey olmadı benım araca... bır detaylı anlatıversen

Geri