Yeni Astra'larda Neden Hararet Göstergesi Konmamiş ?

bu duğmeler hangisi

benim bildiğim setting düğmesine 5sn. basılı tutuyorsun.daha sonra bir bip sesi geliyor ondan sonrada bc dügmesine bas ondan sonra tekrar bc düğmesine bas ekran test moduna geçiyor. bir çok veri görebiliyorsun ama değişiklik yapılabiliniyormu bilmiyorum.

settings tuşuna arka arkaya 2 kez basıp ki 2nci basış "test mode" yazana kadar sürecek 5-6 sn gibi... daha sonra bc tuşuyla ilerleyerek coolant temp. dijital olarak yol bilgisayarı ekranında görülecek. sıcak çalışıyor motor baya 105-106'da gibi fan açıyor, 100-104 civarı normal çalışma sıcaklığı.

bu olay vectra c lerde de var mıdır? bende bu işi dijital olarak okumak istiyorum gösterge 60 tan başlıyor. LPG 30 derecede geçiş yapıyor.. dediğiniz setting tuşu nasıl bizde neye karşılık gelior acep bi resim koysanız tam süper olur valla..

benim bildiğim setting düğmesine 5sn. basılı tutuyorsun.daha sonra bir bip sesi geliyor ondan sonrada bc dügmesine bas ondan sonra tekrar bc düğmesine bas ekran test moduna geçiyor. bir çok veri görebiliyorsun ama değişiklik yapılabiliniyormu bilmiyorum.
ewt doğru

göstergesiz olmaz fazla mal göz çıkarmaz gösterge şart :)

yanlızca ışık mı var yoksa sesli bir ikaz vs bişeyde varmı? olaki bu lamba patladı nerden bilcez biz hararet yaptığını..

settings tuşuna arka arkaya 2 kez basıp ki 2nci basış "test mode" yazana kadar sürecek 5-6 sn gibi... daha sonra bc tuşuyla ilerleyerek coolant temp. dijital olarak yol bilgisayarı ekranında görülecek. sıcak çalışıyor motor baya 105-106'da gibi fan açıyor, 100-104 civarı normal çalışma sıcaklığı.
Bu bilgisayarda görülme olayı iyiymiş, ilk fırsatta deneyeceğim.. teşekkürler bilgi için...

Geri