Yeni Astrada Kaput Keçesi Neden Yok ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasip

$value="Opelim.Net";
Yönetici
Genel Başkan
03-Afyonkarahisar
Opel malesef 2016 model Astra K modellerinde kaput keçesi kullanmamaya başlamış. Sizce bunun teknik bir sebebimi var yoksa fısıldayan motor felsefesiyle bağlantılı bir olaymıdır ? Yorumlarınızı merak ediyorum.

VsCqkADHSXZphxn-800x450-noPad.webp

Aslında hepsinden kaldırmış değil. Bazı araçlarda var bazılarında yok. Sanırım bir tedarik sorunu var bu konuda. Aynı durum dynamic jantlar içinde geçerli. Bazı dynamic ler exellence jantiyla geliyor bazıları dynamic.
Opelin bu konuda bir standart yakalaması gerekiyor.

Bence maliyet düşürmek için yapmışlardır ve açıkcası kaput altı çok çirkin görünüyor. Opel bu beklenir.:( Opel sinekten yağ çıkarır.:mad:

Size katılıyorum Necdet Bey ; zira Astra K test sürüşünde bilhakis satış temsilcisinin de yorumu bu şekilde idi. Ve incelesek Astra J den AStra K geçisinde maliyet azaltmaya yönelik bir çok kritikten vazgeçilmiş.

Tabiki maliyet politikaları olayına katılıyorum ama bu işin birde görsellik kısmı var.

Yok artık walla tofaş kuş serisinde bile war!!!şu ana kadar kamyonetinden minibüsüne kadar birçok araç aldık ama ilk defa kaput keçesi olmayan bi araç almış bulunuyorum gerçekten çok kötü bi görüntü olmuş keçesiz hali,motorun sıcaklıgının kaputa wurmasıyla nasıl bi deformasyon oluşcanı bilmiyorum ama opelin fransız psa ya satılmasının sebeplerinden biride buydu sanırım maliyeti düşürüp biraz daha ayakta kalmaya calısmayı hedeflemiş olsalarda zarardan we markayı satmaktan kurtulamadılar

Astra j için de aynı şey geçerli yağmurlu havalarda motor kaputundan buhar çıkıyor korkmuyor değilim erkenden motor kaputunun başına bir şey gelir mi diye. Orijinali 500 lira takalım gitsin de diyemiyorum.
Opel arabasına güvendi de mi koymadı merak etmiyor değilim sonuçta kuş serilerinde bile olan birşey.

• Beğen
Tepkiler: ilkatör76
Astra j
1.6 115hp edition+ nisan2016 çıkışlıda yok.
1.6 cdti 136hp edition+ nisan2016 çıkışlıda var.

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Astra j edition ve edition+ ların en büyük handikapı arkada olmayan iç aydınlatma ve hoparlörler... bu iki kıytırık donanımı (benim için çok önemli donanımlar) çalacağına arabayı 2000TL (bu iki donanım 100TL tutmaz onlar için) fazla fiyata sat.

• Beğen
Tepkiler: ilkatör76
Astra j edition ve edition+ ların en büyük handikapı arkada olmayan iç aydınlatma ve hoparlörler... bu iki kıytırık donanımı (benim için çok önemli donanımlar) çalacağına arabayı 2000TL (bu iki donanım 100TL tutmaz onlar için) fazla fiyata sat.
Arka aydınlatma olayı benim de kanayan yaram eş ve çocuk için lazım oluyor

Geri