Yeni Astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yo hayır.. olur ya da olmaz, tamamen size kalmış bir şey... forum kurallarına uyduğumuz sürece ve istediğimiz sürece bu sitedeyiz, birbirimize yardımcı olmak amacıyla.. paylaşım amacıyla... bilgi edinmek ve öğretmek amacıyla

yorumunuz için şahsi görüşüm olarak, karşımızdaki - özellikle tanımadığımız kişilere bu şekilde yaklaşım - yorum yapma'yı çok doğru bulmadığımı belirtmek isterim.
ne diyim o zaman özür dileriz kardeş bu kadar alıngın olduğunu bilmiyordum cidden kusura bakma :(

rica ederim alınganlıkla alakası yok alperencim... sana özel olarak yazılmış birşey değildi, genel anlamda yazdım o satırı
uyarı ya da tehdit gibi hiç algılama zaten :D

astra sedan için kelebek cam yine olmayacak tahmin ediyorum, arkası yüksek yapılı olan hb kardeşine göre de agresif + atik görüntüsünü yakalayamayabilir,
focus hb ve focus sedan buna örnek olarak gösterilebilir..

OPEL ASTRA YOLA HAZIR!..Yerli Link

arabam com dan

http://www.arabam.com/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=286100

09.04.2009
Opel eylül ayında Frankkfurt Fuarı’nda tanıtacağı yeni Astra’nın ilk fotoğraflarını yayınladı

5 kapılı hatchback versiyonun fotoğraflarının yanı sıra Opel, bu otomobilin GTC ve Estate versiyonlarının taslak çizimlerini de yayınladı.

Farlar, tavan çizgisi ve kapılardaki iç bükey yüzeylerde Opel Insignia’nın izlerinin görüldüğü Opel Astra güncel versiyona göre çok daha sportif ve dinamik görünüyor.

Opel henüz iç tasarımla ilgili herhangi bir fotoğraf yayınlamadı ama daha önce casus fotoğrafçıların yakaladığı görüntülerden hatırladığımız kadarıyla ön konsolda da İnsignia’nın izlerinin fazlasıyla görüldüğünü hatırlıyoruz.

GM’in yeni önden çekişli Delta platformunda Chevrolet Cruze ve Volt modelleri ile birlikte üretilen Astra’ya, diğerlerinden farklı olarak Opel mühendislerinin hünerli ellerinde daha dinamik bir sürüş karakteri kazandırılmış...

2010’da satışa sunulacak Astra oldukça geniş motor seçenekleri ile yollara çıkacak. Bu seçenekler arasında GM’in 120 ile 140 HP arasında güç üreten 1.4 lt turbo şarjlı motoru da yer alacak. (Bu kısmı sallamışlar bence)

Resimlerden arka koltuklar dar geldi bana. fiyata geline ilk çıktığında baz donanımlı Insignia nın almanya fiytı ile Türkiye de satşı koyulduğu fiyat aynı idi, hatta tam emin değilim ama Almanya fiyatı bin lira daha pahallıydı. Eğer astra da da durum geçerli olursa baz fiyat 34 bin lira demek ki. CDTI 40 ı bulabilir o zaman :(

Resimlerden arka koltuklar dar geldi bana. fiyata geline ilk çıktığında baz donanımlı Insignia nın almanya fiytı ile Türkiye de satşı koyulduğu fiyat aynı idi, hatta tam emin değilim ama Almanya fiyatı bin lira daha pahallıydı. Eğer astra da da durum geçerli olursa baz fiyat 34 bin lira demek ki. CDTI 40 ı bulabilir o zaman :(
bende 40 bulur demiştim cdti
benzinlisi 36 gibi rakam olur

eğer 1.3 yerine 1,9 veya 2.0 cdtı konulursa fiyat 45 ten aşağı olmaz.

iyi hos ama biryandan üzülüp biryanadan seviniyoruM

Çok beğendim aracı,Fiyat'ı nasıl olur acaba?

ben çok beğendim, sadece insigniada da bunda da konsola ısınamadım. özellikle göstergeler kabına sığmamış da taşmış gibi görünüyor. aslında birbirinden bağımsız yuvarlak göstergeleri severim ama bunlar olmamış bence. inşallah sedanı da çok bekletmezler. onu da anlamıyorum, hb çıkıyor aradan baya bir zaman geçince sedan çıkıyor, neden?

Son düzenleme:
Benımde konsol hoşuma gitmişti insinia bana gitmez diyordum :D Astra Güzel Olmus be :D İnsallah İleride Çekerım Altıma...

Geri