Yeni Astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
newastrainterior.jpg

şu an essentia 1.3 cdti ne kadar diyelim 32 binse buda 34 den çıkar en fazla ;) bu arada bu kasa ne zman tr de olucak ona göre satalım arabayı hemen ya ;)

arkadaşlar golften daha pahalı olmaz maxıum 36000TL diyorum. insigna için 50.000 tahmininde bulunmuştum 48.500tl çıkmıştı bu ara araç on numara olmuş

+1923
36000 makul başlangıç fiyatı olarak ...daha üst rakamlar olursa audi golf civic vs seçenekleri ortaya çıkıyor...kasayı bende çok beğendim....alt orta sınıf yarı spor aile otomobili havasının dışında bi tasarım olarak leon müşterisinede hitap ediyor artık araç

Insignia dileğim kabul oldu, umarım 1-2 seneye kadar da yeni astra dileğim kabul olur:) gönül ister ki 1.9 GTC CDTI, ama 1.3 CDTI olursa da olur benim için :)

Bir değişme olmadığı takdirde 1.4 Turbo motorlarda gelecek sanırım

Offf Çok beğendim ama 5 yıl aracı satamıyorum.Bunu almaya kalkınca 5 yıl geçti die yine makyajlanır artık bunun makyajlısı nasip olur işallah...

valla çok hoş olmuş inşallah fiyatıda güzel olur :)

Opel combooo ciksinnn artikkkkk :)

new-astra-interior.jpg

2010-astra-interior.jpg

dashboard un orta kısmı insignia yı andırıyor...mp3 çalar vs uyumlu olması için sanırım

Son düzenleme:
sadece orta kısım değil göstergeler de insignia dan.Zten ön far ve yan hatlar aynı tasarım çizgilerini taşıyor

Geri