Yeni Astra (Astra J) 1.3 CDTI Sport Hakkındaki Düşünceleriniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manisa45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ses olayı lastik ve lastik basınçlarındanda yapar.

evet aynı aractan bahsedıoruz nıe almıo dıosunkı butun arabalar alıor sorunda yok aracda 150 yı gec kapat muzıgı sesı dınle ne sesı
o zaman vakum kapılı bmw 7 yada mercedes s serisi bakmanızı öneririm!!
ne kadar ekmek o kadar köfte;)

Son düzenleme:
bende 2 haftadır kullanıyorum 2500 km ye geldi şuan aracım ve çok memnunum yol tutuşu yakıtı ve gidişi tatminkar .. ben 2010 passat dan inip astraya bindim ve kesinlikle memnunum...

o zaman vakum kapılı bmw 7 yada mercedes s serisi bakmanızı öneririm!!
ne kadar ekmek o kadar köfte;)
:):) honda cıvıc 2006 kasa saattım daha 3 ay once we 4 yıl bındım 210 km de aldıgım sesı ASTRAda 150 160 da alıorum anlatamıorum galıba ve aracda sorun yok test surusu vs vs ızleyın gıdın dıer arac suruculerıyle konusun war bu sorun araba ruzgar sesı alıor lastık sesı ayrı alıyor

95 hp sport araba mı olur:)

gorunum sport yanına sahın gelsın arabana bakar gazı werır ama basıcak araba yok altında ayarı werr gıder.

hem az yaksın hem parçası ucuz olsun hem vergisi ucuz olsun hem bakımı ucuz olsun,bastımmı da uçsun atlasın zıplasın!!
kusura bakmayın ama isteyen alır istemeyen satın almaz, satmak isteyende maksimum 2 günde çeyrek altın gibi değerini yitirmeden elinden çıkarır, bu kadar basit.

hem az yaksın hem parçası ucuz olsun hem vergisi ucuz olsun hem bakımı ucuz olsun,bastımmı da uçsun atlasın zıplasın!!
kusura bakmayın ama isteyen alır istemeyen satın almaz, satmak isteyende maksimum 2 günde çeyrek altın gibi değerini yitirmeden elinden çıkarır, bu kadar basit.

Olay gayet güzel özetlendi bence.

bende gidişinden yana sıkıntımı yazılımla gidermeyi düşünüyorum =))
volkansan arkadaşımızın dediği gibi parça ucuz yakıt az vergi az servis az ve 2. eli para ediyor.. daha ne olsun =)

ben opelin değer kaybının yüksek olduğunu düşünüyorum..aşağıdaki linkte 2010 model elegance sedan cdti nin 30000 liraya alındığı yazılıyor..hemde aksesuarlarıyla beraber..isterseniz linki inceleyin..diğer arkadaşların görüşlerinide okuyunuz..çeyrek altın benzetmesi bu araç için mümkün değil..sıfırkenki kasko bedeli 38000 olan 2009 model aracın şimdiki kasko bedeli 32000 falan..neresi çeyrek altın..

Geri