Yeni astra 180 BG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serif83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serif83

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bugün Zeytinburnu Balkan Opel bayisinde yetkililerle ettiğim sohbette Yeni Astra 1.6 180 HP modeli Türkiye ye gelmeyeceğini ve manuel vites seçeneğinin olmadığını söyledi. Ayrıca 1.6 115hp lik modelde Flexride ve Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+) bu özellikler dahilmi ? Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba.

1.6 180 hp liklerin hepsi active select şanzumana sahip ama bu modellerin ithalatını durduracaklarını pek sanmıyorum ben.1.6 115hp liklerin Cosmo larında sürüşe duyarlı farlar standart,Sport donanım paketinde opsiyonel.Flexride şasi ise bütün donanım paketlerinde opsiyonel.Bu arada Astra J nin 1.6 115hp olan modeli pek tercih edilecek bir model değil.Hem performansı çok ama çok kötü hemde aşırı fazla yakıyor kasa ağır olduğu için.Neredeyse 1.6 Turbo kadar yaktığını söylüyorlar.

Bende astra g var performans olarak bundan kötüyse hiç bulaşmayalım :eek: 180bg lik bi araçta nasıl olurda manuel vites olmaz hala anlamş değilim. o kadarda niyetlendik.

manuel vites yok değil var 1,6 180 liklerde. yanlız bayiler elinde tutmuyor. bir arkadaşımda benim aracımın aynısının manuel viteslisi var.

manuel vites artık getirtilmiyor resmi fiyat listesinden de çıkartıldı ama 180liği getirmeyi bırakacaklarını sanmam.

Kendileri kaybeder...

İyi de 1.6T manuel seçeneği nerdeyse 1 yıldan fazladır listede yok diye hatırlıyorum. Yani, yeni bir gelişme değil. İlk 1 seneden sonra getirmeyi bıraktılar.

Dün akşam Opel e mail attım İzmirden aradılar manuel vites seçeneğinin olmadığını ve özel siparişle ve ne kadar sürede geleceğinin belli olmadığını söylediler. Resmen soğudum araçtan.

Dün akşam Opel e mail attım İzmirden aradılar manuel vites seçeneğinin olmadığını ve özel siparişle ve ne kadar sürede geleceğinin belli olmadığını söylediler. Resmen soğudum araçtan.

bende bir tane 180'lik manuel (6 vites) meriva opc var onu verelim :) Haziran-Temmuz gibi EV kredisi sebebiyle "kredi maliyetleri/maddi duruma" göre satma durumum olabilir...

manuel ini bilmem ama otomatiği çok güzel. gene alacak olsam sanırım otomatik seçeneğini alırdım.

Geri