Yeni Araç Muayene Sisteminden haberimiz var mı???

laf lafı açıyor kısmı gözükmez google da rahat olun :D

zaten;
sonu ya albayrak'lı birine gider,
ya un'ları akıtanlara gider, ya da hani benim RECEBim şarkısının yazarına gider...

kesin :)

zaten;
ya un'ları akıtanlara gider, ya da hani benim RECEBim şarkısının yazarına gider...

ah be Engin şimdi mi söylenir bu ben de tırs tırs olduğumdan ne yazacağımı şaşırıyordum :)

zaten;

Hakikaten bende kendimi kastırıyorum bu yazdıklarımın Türkiye ile alakası yoktur uydurmadır felan diye.

Kasmayalım da rahatlayalım yani....

bir de şu boyunluk vurgunu da neymiş nasılmış bir ara da ceset torbası çıkmıştı bulundurulması gerekenler arasında, noldu sonra bilmiyorum ama ben almadım açıkçası.....

bu gidişle sonumuz ne olcak çok mereak ediyorum :(:(

Valla bu proje gerçekleşip amacına ulaştığında özellikle büyük şehirler için söylüyorum trafiğin büyük olçüde rahatlayacağını düşünüyorum.Çünkü eğer bahsedildiği gibi kusurlu az kusurlu gibi kriterlere göre muayne yapılırsa canım türkiyemde trafiğe sürecek araç bayaaa azalır yani.(TAKTİK BUNLAR TAKTİK birileri çok güzel pazar kuruyo..? )[/quoteB

Kusurlular süresiz olarak trafikten men edilmiyorki .
Kusurların giderilmesi için süre veriliyor ,verilen sürede kusurlarını gideren geçer raporunu alıyor. Bu sistem iyice otuturduktan vede vatandaşıda alıştırdıktan sonra arkasından heke çıkarma kanununuda getirirler.
Bir gecede kağıt üzerinde zenginledikya.;)

Geri