Yeni Araç Mı Dolu Araç mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bmw den inip te baska arabaya binince acayip oluyor volkan iyi düsün:) bende senin gibi araba arayisi icindeyim ama kafamda tek bir model var baska birsey düsünemiyorum:)

az önce telefon ettim pazartesi öglene kadar birisi bakacakmis öle sonu arayacagim bakalim kismet ..bu arada fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar..

Link.
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l4mlh4zcx13m

bmw den inip te baska arabaya binince acayip oluyor volkan iyi düsün:) bende senin gibi araba arayisi icindeyim ama kafamda tek bir model var baska birsey düsünemiyorum:)

az önce telefon ettim pazartesi öglene kadar birisi bakacakmis öle sonu arayacagim bakalim kismet ..bu arada fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar..

Link.
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l4mlh4zcx13m

27000 euro şaka gibi ya :kop: bu araç türkiyede en az 70-80 bin euroya satılır çok şanslısınız:(

şimdi söyle,

40.ooo lira param var.

bazen diyorum ki, şöyle 2006-2007 model bi vectra c2 alsam böyle sunroof filan tam dolu

bazen de diyorum ki, git bi tane 2003-2004 bmw al ama çoğu özelliği yoksun.

kara veremedim bi türlü.

40 bin tl paran varsa ekonomi düşünüyorsan bende şahsen vectra c2 1.9 cdti elegance sunrooflu falan öneririm.. lüksden konfordan rahat edersin ekonomi desen var tabi indiğin bmw deki o performansı bekleme..

ekonomiden sıkıntın yoksa legacy yada accord 2.4 alabilirsin senin bmw den fazlasını verir aşasını aratmaz ama ekonomide bekleme tabiki..

7-8 yaşında dolu araç alacağıma, 2-3 yaşında boşu tercih ederim. Ammmaa, boşunda bile en azından abs ve dememe gerek yok klima şart...

27000 euro şaka gibi ya :kop: bu araç türkiyede en az 70-80 bin euroya satılır çok şanslısınız:(

25-26 ya verirlerse kismet olursa alacagim hayirlisiyla olsun diyerek yola cikacagiz bakalim, yarin belli olacak.

Son düzenleme:
çok zor bi soru ama dolu araç doludur yeni ise yenidir zor bi karar ve senin kararın....

yeni iyidir.

sıfır benzinli albea bineceğime ikinci el temz cdx tercihimdirr

dolu araç :)

saman-yuklu-kamyon.jpg

Geri