yeni arabamızı aldık sonunda

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Aksesuarları görünce eşinizin yanına pek yaklaşmazlar bence trafikte iyi olmuş böyle :D

bak bunu hiç düşünmemiştim:) bidee camlara film yapsam ama poliste uğraştıryor işte:(

Allah kaza bela vermesin abi...

hayırlı olsun

Kazasız belasız inş. abim hayırlı olsun

Kazasız belasız kullanın inşallah Hayırlı olsun

bu arabada 17 jantın performansı nasıl acaba..test edince bahsederseniz sevinirim..
hayırlı olsun bu arada..
kmsi falan iimiş fiyatıda iyi sayılır.. yalnız bayan için modlu araba biraz garip, fazla dikkat çekmez mi

cok güzel gercekten hayırlı olsun..
kazasız belasız..
bu arada stoplar led mi?banamı öyle geldi?

bugün yağışa rağmen biraz sıkıştırdım arabayı. kalkışlarda özellikle 2 de çok güzel uzuyo. lastikler ağrı gelmedi demekki yada motor gücü jantı karşılıyor diyelim. stoplar da led varmış bugün baktım ancak:)
sağ sis yanmıyor. sahibine bi gösterceğim. zaten 4 lastik yaylar ve balataları alacaktım. birde temiz kağıdı onda kalmış alayımda devri yapayım. kaskoyuda euroka ya araç değeri 16500 üzerinden ve ekstra jantlara 1500 ytl yazdırarak 1130 a 8 takside yaptırdım. kasko fiyatları uçmuş yaa:( özellikleeee citroenlerde fiyat farklı. patronda volvo s40 var diesel değeri 60000 kadar onun kasko 1700 gibi bişii bizim kaskoya aynı şirket 1500 çekti. bende onlara hareketi çektim:)

bizim işyerinde var bu araçtan 1 kez kısa mesafede kullanma imkanım oldu oda 1.4 dizel benim corsadan 2. viteste hızlanması daha iyi gibi geldi bana.

Kazasız belasız...

abi benim araç değeri 18.000 tl die geçiyo..
%30 hasarsızlık var.. başak süper oto kaskosu die geçiyo 575 tl ye yaptırdım 8 taksit.. çok fiyat farkı var gibi :S

abi benim araç değeri 18.000 tl die geçiyo..
%30 hasarsızlık var.. başak süper oto kaskosu die geçiyo 575 tl ye yaptırdım 8 taksit.. çok fiyat farkı var gibi :S

benim aracın kasko değeride 22.600 tl bende hasarsızık filan yok ilk kez yaptırdım aviva sigorta 585 tl 10 taksit.

Ayrıca bu fiyat bayraktar holding çalışanlarına özel bir fiyat kasko yine full kasko.

Fakat yaptırmadan baya bi araştırmıştım başak sigortadan 950 AK Sigortadan 1000 tl. Axa Oyak ve Anadolu 1050 tl fiyat aldım.

Geri