yeni arabamızı aldık sonunda

Çok güzelmiş, Hayırlı Olsun, güle güle kullanın,Allah kazadan beladan korusun

Hayırlı olsun.
Tam depo verdiği içinde satan kişiyi tebrik etmek lağzım.

abi araç gerçekten hoş duruyor hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ... yanlız anlamadığım kilitli bijon nasıl bişey oluyor çözemedim de :D bu arada kaputta film mi var yoksa kaput boyalımı ?

abı sen 16500 e satacak olursan bana haber ver ama depoyu gene full ısterim :)

Marka fanatiği olmamak lazım. En optimumu neyse onu almak lazım. illede opel yada illede şu marka bu marka olacak diye tutturmamak lazım.

abi araç gerçekten hoş duruyor hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ... yanlız anlamadığım kilitli bijon nasıl bişey oluyor çözemedim de :D bu arada kaputta film mi var yoksa kaput boyalımı ?

abı sen 16500 e satacak olursan bana haber ver ama depoyu gene full ısterim :)

opele alışmışız ondan fanatikliğimiz:) ben hala 1.7 corsa ya biniyorum:)

Kilitli bijon bu bijonları normal bijon anahtarı açmıyor. ek bi parça var yıldız gibi 7 girinti var. o olmadan tekeri sökmek çok zor:)
kaputta film var boya değil. yapıştırma. fotoları çekemedim hsonu inşallah çekerim.

16650 ye ben aldım. yoksa dükkan senin:)
herkese tekrar tekrar teşekkürler...
bu arada işten aracı tanıma fırsatı olmadı. dün sisleri açtım kaza ile kapatamadım kaldı ööle anlayın artık:)

Zafer hayırlı olsun iyi seçim yapmışsın,araç da çok güzel ALLAH kaza bela vermesin,sağlıklı,mutlu, huzurlu kullanmak nasip etsin

maşallah güzel araba Allah kaza bela vermesin

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :)

hayırlı olsun güzel araç

Zafer hayırlı olsun iyi seçim yapmışsın,araç da çok güzel ALLAH kaza bela vermesin,sağlıklı,mutlu, huzurlu kullanmak nasip etsin

Sağolasın Cengiz...
Senin c4 ler c3 olsa senden alacaktık:)
umarım sizde güzel temiz bir şekilde satarsınız...

Geri