Yeni aRaBaM.... (: RaNg RoveR sPoRT :)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan gerçekten çok şık bir araba
 
10 numara vallaha gule gule bın Allah kaza vermesın masallah
 
hay maşallah güle güle kullanın en çok sevdiğim jeep hemide dizel :D
 
hayır olsun kazasız belasız..güzel araç ama şu haliyle 10 üzerinden 9 veriyim bende jantlarıda eşşek kadar büyük krom koydunmu 10 üzerinden 11 veririm :D DUB STYLE diyorum başkada bişi demiyorum :)
 
saolun arkadaşlar çok teşekkrü derim:) de yahu daha ne olsun 20 inç jantlarım yaa :D:D ne sitiyonuz zavallıdan :D şaka biyana jant değişimi çok zor çünkü arabda birçok elektronik yönetici çekiş kontrol sistemler abs etc hdc srs asr esp eğim iniş kontrol dinamik stabilite programı terrain response sistemi otomtik arazi konrol ve adını bile bilmedim birçok sistem var jant değişimi bazılarında sorun veya kullanamama gibi birçok problem çıkarabilrmiş bu yüzden jantlar devam hem jantlarım güzel ya :):):)

dscs008lp7.jpg
 
kazasız belasız,güzel günlerde kullanman dileğiyle...
 
Aykal aracın gerçekten çok güzel maşallah allah kaza bela vermesin, güle güle kullan ama adana'ya gelince alırım anahtarını oına göre :)
 
teşekkür ederm ezgene :) seninkide hayırlı olsun heheheh ya okan abii ayıpsınnnn canın saolsun ya sen bi gel adanaya hele :):):) istediğin RR olsun yaw
 
yükseklik ayarı varmı bunda ??
var ise şöyle en basığından istiyorum :D

denizlide çok güzel jantlı yapılı var resimini çekip göndermeye çalışırım...
 
Geri
Üst