Yeni aRaBaM.... (: RaNg RoveR sPoRT :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adanalıyık kardaş..............
ceyhan yumurtalıkta gormeyem :D

hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin çok güzel araba maşallah ama plakası nasıl iş len bunun ön plaka bi 626 bi 666 kesin senin işindir :kop: neyse buna en kısa zamanda 21 inç jant koy ve beni ara abi gel bi tur gez diye :kop:

evt normalde 626 da benimm bücürük kardeş yaptı onu arabayı daha üstüme almadığım için (galeriden aldım) plakayı vermek istemedim oda öle kafasına göre bişe yaptı istiyon asıl plakayı verebilrm :)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim allah daha iyilerii size versin inşallahh... :):)

aykal yine şaşırtmaya devam ediyon bizi:)hayırlı ugurlu olsun.Allah güle güle kazasız belasız cezasız nazarsız kullanmak nasip etsin.nazar değmesin.maşallahı var.10 üzerinden 9.9 verdim ama:)

Hayırlı olsun RR süper bu sınıfta 1.X5 2. RR 3.porshe cayen Tabi bunlar görüntü olarak performans ya da arazi koşullarını bilmiyorum çünkü kullanma şansım olmadı.

kaç bu 20 havayastıgı falanmı:)100 km de kaç yakıyo:)0-100 e kaç sn de çıkıon hepsini bilmek istiyorummm:)ayrıca 9.9 puanıda araban birazcık kirli oldugu için verdim:)

Maasallah....Fena alet..((: Allah kazadan beladan ve nazardana korusun...

saolun arkdaşlar teşekkür ederim bu arada burak abi puanı nie kırdığını ztn anlamıştım hehehe :) arabanın 0-100 snrm 6.5 saniye ama bunda sport verison olmasınında payı var ve tmada ölçemedim ztn :D motoru 2.7T ve dizel onur die çocukluk arakdaşım var kardeşim gibi yani ondada aynı araba var tıpkısınn aynısı :) ona sordum şehir içinde akıllıı uslu kullanırsan 10 ile 13 lt tüketiyor ama hafif agresif olursan baya bi artıo dedi napalım gülü seeven dikenine katlanır :) hava yastıklarınıda saymadım sayınca sana sölerim ehuhuehuehuehu :kop:

herhalde 12 den aşağı değildir yastık sayısı.ayrıca bizim gibi adam için 10 litre acayip bi rakam.o yuzden forever megane dci:)

vectradan ne çektim biliyosun abii bu hem daha az yakıo hemde dizel ucuz :D:D vectranın yanında cennet cennet :)

Geri