Yeni Araba için Fikir Lazım

Vectra C'ye değmez bence. Insignia'nın bi eskisi aynı sınıf sonuçta. Ben derimki farklı bir araba olsun. Bertone.

Bertone Coupe turbo eskiyecek diye düşünmeyin bertonenn muadili bir araba yapamadı maalesef opel.Astra twintop var ama oda bertone gibi safkan bir coupe olmamakla beraber bertonedeki zerafet ve asalettende yoksun.bu arada vectra C/1 bence güzel bir seçenek özellikle GTS 2.0 turbo mükemmel bir araç
vectracmeets010.jpg

BMW olursa perf aramayacağım, e46 kasa coupe lar dizayn olarak çok hoşuma gidiyor, 3.16Cİ olsa da kabulümdür ama dediğim gibi temizi bütçeyi çok açıyor

yok yok :D makyajlı e46lar hariç, 316ci alınmaz :D ben 320ci nin oerformansıdan memnun değilim :D

yok yok :D makyajlı e46lar hariç, 316ci alınmaz :D ben 320ci nin oerformansıdan memnun değilim :D

m paket e 46 ci görsel olarak hala çok iyi hatta e 92 den bile daha hoş geliyor bazen.hadi eskileri anladımda volkan senin araba 2171cc 171 hp değilmi? cidden yürümüyormu sanamı az geliyo artık. :)

m paket e 46 ci görsel olarak hala çok iyi hatta e 92 den bile daha hoş geliyor bazen.hadi eskileri anladımda volkan senin araba 2171cc 171 hp değilmi? cidden yürümüyormu sanamı az geliyo artık. :)
değil işte :D makyajlı kasalar dediğin model. benim araba 146 beygir. bi de otomatik olunca tadı yok pek :D

Eğer baştaki iki seçenek varsa konu olan, vectra c turbo çok daha mantıklı. Eski astraya girme derim

Biraz daha güncel bir model olması aklıma 207 GT veya RC de geldi ne dersiniz?

Konfor olarak aslında H dan da memnunum, artık biraz daha perf yönelik birşeyler istiyor canım. Aslında yeni astra çıkına belki 1.6 GTC Turbolar ucuzlar diye ümit ediyorum.

İnşaallah ucuzlamaz hatta değer kazanır. :) geçen sene 2008'de 48 bine aldım.Şimdi 39'a satamıyoruz.Ben de kıymete biner diye ümit ediyorum.
hayırlısı olsun ama model düşürmeyin bence...
sevgiler saygılar

Geri