Yeni Araba için Fikir Lazım

Coupe bir araç mı istiyorsunuz 4 kapılı bir sedan mı, bu kararınızda en önemli etken olacaktır. Astra coupe 2 kapılı olmasına rağmen 4 kişinin çok rahat seyehat edebileceği oldukça da geniş bir bagaja sahip bir spor araba ve gerek görünüş gerekse performans bakımından Vectra'dan üstün. Vectra ise Astra coupe kadar sportif değil ama performanslı bir aile aracı isteniyorsa tercih edilebilir. Astra coupe'nin selefi GTC turbodur, Vectra turbo farklı bir sınıfta.

Walla aslında raba almam şart diil, ama dediğim gibi sanırım Astra H dan sıkıldım. Şimdilik durum şu

1- Vectra C 2.0T iidir ama Insignia çıktığı için bemi tam anlamıyla tatmin etmeyecek
2- 207 GT lerin iç mekanı bana çok basit geldi
3- Bertone turbo bunların arasında en ii seçenek. amam 2001 model olması benim için soru işareti. 2006 modeli satıp 2001 almak, üstelik bertone kasası Astra J ile biraz daha eskimiş olacak.

Şimdilik Astra J çıkmasını bekliim diyorum. Düşük ihtimal olsa da 1.4T si alınabilir fiyata olursa alırız, olmadı yeni kasa çıktığı için Bertone coupe ve hatta GTC 1.6T ler ucuzlar belki daha uygun bişi düşürebilirim

betone satmak isteyince elinde kalır.
Yeni astra j en mantıklı seçim olacaktır.

Geri