yeni 200 tl lik banknot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bunlar herşeyi basamak basamak siliyo
önce devlet dairelerinde duvarlardan indirdiler Atatürk resimlerini şimdi de paraya geldi sıra. belki şimdi Atatürk resmi kalır mekan resimleri gider, sonra da Atatürk resmi gider yerine başka bişi gelir...

O kadar da ileri gidemezler. Nabız yokluyorlar...Ha sorarsanız yunus emranin neyi var diye, konulması gereken şahsiyetlerden biri derim. Ancak Atanın resmini silebilecek kadar da azıtamazlar.......

kalpazanlara yeni iş çıktı daha az emek harcıycaklar:D

bi tarafında Atamızın resmi kalır yaw mekan tarafına koyarlar sanırım

esas mesele üzerindeki figür değil; yeni banknot basılmasının nedenidir.. para değer kaybeder ise yenilenir ve daha büyük banknotlarla ikame edilir. sanırım atılan 6 sıfırı yıllar içerisinde yeniden göreceğiz.. 200lira, 1000lira, 10000lira .. Tanrı Türkü esas şimdi korusun..

atatürk ün kaldırılması hiç hoş olmaz bence bizim millet ayaklanır

evet belki de paranın değeri kayboldu seslerini bastırmak için resim gürültüsü koparmaktır amaç...

Türkiye burası alışık olmak lazım bole olaylara ...

Bir yüzünde Atatürk olur yine.

kesin öyledir, kültürel motifler bir yüze, Atatürk öbür yüze basılıyo hepsinde öyle zaten. kültürel derken baraj vs. de olabiliyo tabi :)

küçükken 10liralıklar vardı Atatürk'ün önünde bikaç çocuk dururdu, ben onu hep, çocuklar Atatürk'ün elini öpüyolar o da onlara para veriyo diye yorumlardım :D:D aklıma geliverdi

küçükken 10liralıklar vardı Atatürk'ün önünde bikaç çocuk dururdu, ben onu hep, çocuklar Atatürk'ün elini öpüyolar o da onlara para veriyo diye yorumlardım :D:D aklıma geliverdi

muhahaha züpermiş yaw :D

Geri