Yektili servis 30 bin bakimi bu ne ya!!!!!!

en son bakımda 5 litre yağ 35 lira 10 lira yağ filitresi 5 lira polen filitresi hava filitresini orjin aldım mann 30 lira hepsi bu 25 lira mazot filitresi orjin 10 lirayada var hepsi bu

bujileri değiştirmek çok kolay onu da kendin yaparsın. filtre için ustaya gitmene hiç gerek yok. garanti de doluyorsa servisin yolunu unutma zamanı gelmiş bence

Bende yakın zamana kadar hep servise götürüyordum biraz pahalı olsun ama temiz iş olsun diye ama servistekilerinde pek birşeyden anladıkları yok ve fiyatlar gerçekten baya yüksek kalıyor. Ben geçen gün değiştirdim yağımı. Bp aldım yağı orada yağ ve hava filtrelerinide değiştirdim toplamda 80 lira verdim. Serviste istiyecekleri fiyat en az 2 saat ve arabanıda bir gün yatıracaklar. Bence hiç değmez. Bildiğin güvendiğin birisine değiştir yağını, filtreler problem değil, zaten yağ ile yağ filtresi aynı anda değişiyor, bir hava filtresi kalıyor onuda orası değiştirir hemen.

Ahmet Altınçubuk

30.000 km Periyodik bakım fiyatı

Motor Yağı: 53,69
Yağ Filtresi: 13,00
Hava Filtresi: 27,00
Polen Filtresi: 32,00
Yakıt Filtresi: 29,00
Buji: 40,00
İşçilik: 44,84
Toplam: 238,00TL'dir.Size özel olarak %10 iskonto uygulanacaktır.

özel servisten aldığım fiyat bu sizce nasıl iyi mi

çok fazla, gereksiz...

fazla olan nedir işçilik mi parça fiyatları mı

her ikisi de...

benzinli motorda 140 civarı çıkıyor dizel olsa 200 tl mazot filtresi sadece

o zaman 150 normal fiyat bakım için teşekkürler

30.000 km Periyodik bakım fiyatı

Motor Yağı: 53,69
Yağ Filtresi: 13,00
Hava Filtresi: 27,00
Polen Filtresi: 32,00
Yakıt Filtresi: 29,00
Buji: 40,00
İşçilik: 44,84
Toplam: 238,00TL'dir.Size özel olarak %10 iskonto uygulanacaktır.

özel servisten aldığım fiyat bu sizce nasıl iyi mi
bence bu fiyat iyi ne de olsa can taşıyor bu araçlar 50 lira kar edeceğim diye pişman olacağın şeyler yapma usta yapsın hem bakım dediğin sadece filitrelerle sınırlı değil.bence 200 ver ama usta yapsın.

Geri