Yedek Anahtarı nereye saklayacağım...

Anahtarın üzerinde aracın plakasıda yazacak galiba hani bu anahtar hangi arabaya aitti diye düşünmemek için ozaman ayakkabıyı çalan arabayı bulur yoksa istihareye yatması lazım arkadaşlar camiden ayakkabı çalmayı düşünen adam zaten o arabayı camiye gitmedende aayakkabıları çalmadanda götürür ne yapar yapar kafaya koyduysa çalar siz iyisimi kasko yaptırın araç çalınırsa parasını alırsınız

bu konuyu biz hırsız takip ediyorsa bütün projeler haydeee rafa :D

Geçen gün başıam gelen olayı anlatıyım :D
İşe gitmek için uyandığımda saat 8.30 du yani mesai saati başlımıştı..Neyse iş yerine haber verdikten sonra hazırlandım ve acil şekilde dışarı cıktım.. Arabanın yanına gittiğimde anahtarım cebimde değil odamda kalmıştı :D Ama evin anahatrıda arbada idi :D Ev anahatarını eve girerken kullandığımda genelde evde unutuyorum diye arabada durur genelde... Çünkü her zaman kapıyı acıcak biri olur evde.. Sonuç evde kimse yok... Arabanın anahtarı evde, evinki arabada... Napalım gittik çilingir getirdik kapı tam kitli olmadığı için kapıyı açmak kolay oldu.. sonuçta 2 anahtarada kavuştum :D aracımın yedek anahtarı evde değil başa bir yerde olsaydı bu kadar uğraşmazdım diye düşünüyorum.. Ama burası Türkiye sonuçlar nasıl olur belli olmaz... Evin anahtarının bile arabada olması bir sakınca bende :D

Serhat bey işte bu yüzden böyle bir konu açtım, hiç cevap alacağımı düşünmemiştim ama arkadaşlar sağolsun güzel bilgiler verdiler.Mesela arabanın alt tarafında bir bölme olsaydı böyle bir sıkıntı ile karşılaşmayacaktınız.

En güzeli ayakkabıya gizli bir bölme yaptır en garantisi. :D

Darkmonn ayakkabının altı ince ise ne olacak :):):)

Bunlar dışarda yada serviste vs parayla yaptrabileceğiniz çalışmalar değil.
Genelde bireysel çalışmalar, ben alternatif olarak sunuyorum.
parmak izinin maliyeti 750-TL ile 1000-TL arasında sanırım.

MOKİA Peki nerede yaptırabiliriz..

Geri