Yedek Anahtarı nereye saklayacağım...

Çok teşekkürler mokia.....Peki bunları nerede bulabilirim...Normal anahtarcılarda satılırmı..Şu şaseye monte edilen çok daha mantıklı sanki..Ne kadara mal olur bize...

Şaseye monte edilen kasanın fiyatı 200-TL civarı.
anahtarcılarda bulabileceğini sanmıyorum. böyle bişeyden haberleri oldugunu bile sanmıyorum. ne diyor bu diye bakarlar yüzüne.

Peki MOKİA iyi hoş güzel önerilerde bulunuyorsun da bunların bizlere maliyeti hakkında da bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz burada...

COSMO.55 kasayı kimse görmediği, farketmediği sürece sorun olmaz bence..Ama yinede evet burası türkiye,düşünsene önce arabanın anahtarını alıyorlar, sonra arabayı açıp, arabada bulunan 10.000 TL yi alıyorlar, sonra arabada unuttuğun kimlik ile 50.000 TL lik kredi çekiyorlar, Sonra acıyıp kasaya anahtarı geri koyuyorlar..Yok arkadaş kalsın cebimde taşırım ben :::):):):)
:kop: bizim hanıma göreve giderken bi gün silahı teslim ettim iyi bir yere sakla diye,sen tut korkudan,çalınır düşüncesiyle çamaşır makinasına koy,peşindende unut çamaşır yıka.geldim eve istedim makinayı baktım su akıyo içinden,bu ne ya dedim,anlattı valla korkulur sizden dedim,bence saklanacak birşey varsa bayanların saklaması iyi oluyor.ama ıslanmaması şartıyla,ve çöpün içinde atılmaması gibi:kop:

:kop: bizim hanıma göreve giderken bi gün silahı teslim ettim iyi bir yere sakla diye,sen tut korkudan,çalınır düşüncesiyle çamaşır makinasına koy,peşindende unut çamaşır yıka.geldim eve istedim makinayı baktım su akıyo içinden,bu ne ya dedim,anlattı valla korkulur sizden dedim,bence saklanacak birşey varsa bayanların saklaması iyi oluyor.ama ıslanmaması şartıyla,ve çöpün içinde atılmaması gibi:kop:

Allah korumuş valla, sobanın içine falan saklamamış yenge, tabanca kayboldu mu vay halinize, sürüm sürüm sürünürsünüz valla ::)

Allah korumuş valla, sobanın içine falan saklamamış yenge, tabanca kayboldu mu vay halinize, sürüm sürüm sürünürsünüz valla ::)
:cry::cry::cry:aynen böyle olurduk:)

Peki MOKİA iyi hoş güzel önerilerde bulunuyorsun da bunların bizlere maliyeti hakkında da bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz burada...

Bunlar dışarda yada serviste vs parayla yaptrabileceğiniz çalışmalar değil.
Genelde bireysel çalışmalar, ben alternatif olarak sunuyorum.
parmak izinin maliyeti 750-TL ile 1000-TL arasında sanırım.

valla ben arabanın dışına hiç öyle kasa falan yaptırmam burası türkiye arabanın altına top kaçar çocuk girer kasayı görür kurcalar oynar :)

Bunlar dışarda yada serviste vs parayla yaptrabileceğiniz çalışmalar değil.
Genelde bireysel çalışmalar, ben alternatif olarak sunuyorum.
parmak izinin maliyeti 750-TL ile 1000-TL arasında sanırım.

bu parmak izi güzelmiş ama anahtarsız olucak tam olurmuş yani parmağı koyucaz araba çalışıcak..

http://www.absolutecarsecurity.com/Products_Detail.php?ProductID=72

Arkadaşlar opel arabamı yeni aldım ve bir tane yedek anahtar yaptırdım..Allah korusun asıl anahtarımı kaybedersem veya arabanın içinde unutursam, yedek anahtarıma hızlı ve kolay ulaşabileceğim bir yer söyleyebilirmisiniz, arabanın dış tarafında veya alt tarafında nereye koyabilirim veya saklayabilirim..İlginç bir konu ama faydalı olacağını düşünüyorum..::))

kargo yap bana yolla ben saklarım :D

Altaki şifreli kasalardan alıyorsun bitane.
içine anahtar ve para koyup arka çeki demirine takıp kilitliyorsun:D
( Ama Diyarbakir'da tavsiye etmem:))

keypod_combination_padlock_key_safe_surf_ext.png

mooncode-2-300x285.jpg

Yada altaki gibi daha gizli modeller var. Aracın altında gözükmeyecek bi yerde şasesine kaynattırıp kullanabilirsin.

51mNj0d6nqL.jpg

61tvGEuojNL.jpg

6190uU8reiL.jpg

abı tr de olsa bır cok araba soyulur :D

Geri