Yazma gereğini hissettim.......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence gereksiz tartışmalar bunlar...Kalabalık toplumların olduğu her yerde bu tür şeyler yaşanır.Önemli olan bu kalabalığın tek vücut olup düzeni bozmadan birbilerinde olan fazlalık ve eksiklikleri paylaşmasıdır.

hiç kimse tenkid edilmeye gelmiyor corsam form kültürü bulamadım demiş hemen onun arkasından hangi konularda eksiğimiz var denilmeliydi madem deneyimlisiniz bize neleri tavsiye edersiniz diye sorulmalıydı...
fakat biz millet olarak hemen savunmaya geçiyoruz neden; eksiğimiz yokmu? hatalı olduğumuz konular varmı? daha iyi nasıl olabiliriz?
diye sorulmuyor?...
samet sende yeni üye alımına karşı çıkmışsın buna anlam veremedim!!1
opelim.net dünyaya açılan bir site içerisinde kapalı bir kutu mu olsun?
her yeni gelen yeni bir kültür yeni bir birikim
lütfen bardağın dolu tarafına bakalım..

Neden karşıyım biliyormusun Ersin,
Çünkü gereksiz konular acılmaya başlandı gene yok evlendim yok boşandım yok, yok sevgilim terk etti yok şu yok bu.

Gereksiz konu kalabalıgı bana göre, ben okudugum zaman elime hiçbirşey gecemeyecekse bana göre gereksiz, banane senin karınla olan sevgilinle olan problemden derim ben o konuyu acana.

Elbette herkes yararlansın fakat gereksiz adamında burda yeri olması laf olsun diye yazı yazmasını istemiyorum ben kendi adıma.

Corsam; Lütfen alınma sana değil bu dediklerim 1-2 ay önce yaşanan olaylar için söylüyorum şahsınıza yönelik bir tavır değil...

seviyeli ve keyifli forumlar dilerim...

Samet bu konuda haklısın özel konuların yazılmaması lazım site yönetimi umarım bir çözüm bulur

çözümü yönetim değil biz bulalım gereksiz konular açmayalım açanların konusuna da yorum yapmayalım...

Yanii Emre abinin dediği gibi yazmayın cevap olsun bitsin;)

Çünkü yönetim ne yapabilirki bu konuda her acılan konuya oeky verirlerse ooo işleri zor

Bunca yıllık forum tecrübemin bana verdiği forum kültürünü açıkçası burada pek bulamadım.

aslinda kendiniz sorunuza cevap vermissiniz...

bu yillar gectikce olusan birsey.cogu arkadas belkide benim gibi ilk defa bir forumda bu kadar aktif oluyor. hal böyle oluncada istenmeyen gerginlikler olusabilir.bunlari büyütmemek lazim bence.emin olun o tartismaya girenler daha sonra yazdiklarina pisman oluyorlardir.zaten opelim.net te gördügüm, insanlara bilgilendirme cabasi icinde olanlar hemen fark ediliyor ve ona göre deger veriliyor.

bu tip konular daha öncede acildi ve hep ayni seyler yazildi...

Abicim bak forum kültürü yok demişsin yaa bence sen diğer forumlarda yanlış öğrenmişsin forum kültürünü nedeni ise "en ufak birşeyde konu açmanız bana göre.Ben aşırı derecede rahatsız oldum kusura bakmayın".Biz burda konu kalabalıgı istemiyoruz.Yönetimde istemiyor.Özellikle üye alımı acıldıgından beridir başladı gene curcuna:((keşke acılmasaydı diyorum kendi adıma)

Çünkü gereksiz konular acılmaya başlandı gene yok evlendim yok boşandım yok, yok sevgilim terk etti yok şu yok bu.
"Corsam; Lütfen alınma sana değil bu dediklerim 1-2 ay önce yaşanan olaylar için söylüyorum şahsınıza yönelik bir tavır değil..."

Bu ne yaman çeliş'ki anne :sorry: . Her şey iyi ve güzel'de bu'na bir anlam veremedim... :confused:
Forum kültürü konusuna gelince. Kocaman kocaman, imzalar kullanmak, avatarlara gereksiz resimler koymak, msg'lerde isim kullanmak, metinlerde anlamı değiştirecek kadar imla hataları yapmak gibi...... Eğer bunlar size göre doğruysa o zaman ben forum kültürünü yanlış öğrenmişim....

Eğer bunlar size göre doğruysa o zaman ben forum kültürünü yanlış öğrenmişim....

özür dilerim fakat bu "forum kültürü" lafsini biraz acabilir misiniz? yani tam olarak ne demek? önce bu kelimeyi tanimlarsak sonra sanirim bir mütabakata varilabilir zannimcam.

ooo... bu konu uzar gider derim ben.Bence hiç üzerine gitmeyin konunun.Herkesin bildiği kendine doğrudur.Önemli olan yanlışı ayırt edebilmek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri