Yazma gereğini hissettim.......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

corsam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, forum deneyimlerim 1996 senesinde super online'nin otomobil forum köşesinde başladı. Daha sonra başka sitelerde ve özellikle oto-park.com'da'ki hala devam ediyor forum deneyimlerim devam etti. Daha sonra aldığım Opel marka aracım hakkında araştırma yaparken bu siteye rasladım ve tecrübelerimin burada'ki arkadaşlara'da faydası olur, bu arada bende yeni tecrübeler edinirim diye düşünerek üye oldum.
Şimdi bütün bunları niye yazdım. Bunca yıllık forum tecrübemin bana verdiği forum kültürünü açıkçası burada pek bulamadım. Sebebide şu, bazı arkadaşlar tartışma esnasında kendi fikirlerini kabul ettirmek için gereksiz sitres yapıyorlar ve karşılarındaki insanı'da gereksiz yere bu yola itiyorlar. Bu açıkçası bana pek doğru gelmiyor. En önemliside mesajlar iyice okunmadan yorum yapılıyor, bkz avans ayarı ile ilgili attığım msg'ye gelen cevaplar, Dileğim site sakinlerinin bu konuda daha dikkatli olmaları. Saygılar..

forum kulturunu burada bulamadım dersenız butun forumdakı uyelere mal edersınız bu dusuncenızı bence bu yanlıs bı tutum herkes mukemmel olamaz ve bu mukemmelıyetı beklemek cok sacma olur herkesı oldugu gıbı kabul edıp yolumuza dvm etmelıyız bence...hepımız farklı karakterlerız.farklı dusuncelere ve yapılara sahıbız bu yuzden bu tur +lar -ler olacak bı konuda sıkayetınız varsa yada bıseylerden memnun degılsenız bence dırek sorununuz olan kısılerle konusup derdınızı anlatmanız daha yararlı olacaktır burda sıte sakınlerının daha dıkkatlı olmalarını dılıorum deıp bı cozume ulasabılecegınızı sanmıorum!

Öncelikle forum kültürünü bulamadım demek insanları yermek anlamına gelmez, bu konuda neden rahatsızlık duyduğunuza bir anlam veremedim doğrusu.

"Sebebide şu, bazı arkadaşlar tartışma esnasında kendi fikirlerini kabul ettirmek için gereksiz sitres yapıyorlar ve karşılarındaki insanı'da gereksiz yere bu yola itiyorlar. Bu açıkçası bana pek doğru gelmiyor. En önemliside mesajlar iyice okunmadan yorum yapılıyor, bkz avans ayarı ile ilgili attığım msg'ye gelen cevaplar"

Yukarıda'ki metinde'de belirttiğim gibi mesajımda "bazı arkadaşlar" diye özellikle belirttim ve bu tür olaylara meydan verilmesini doğru bulmadığım içinde "site sakinlerinin bu konuda daha dikkatli olmaları" şeklinde bir uyarıda bulunmak ihtiyacını hissettim... Yine Bundan'da ne gibi bir rahatsızlık hissettiğinizi anlayabilmiş değilim. Saygılar....

Tam olarak anlaşılmadan yorum yapılması konusunda kısmen katılıyorum,pek sık yaşanan bir şey olmadığını söyleyebilirim bizim forumumuzda,sanırım en son sizin başınıza geldi... :)

rahatsızlık duyup duymamam sızı nıe bu kadar cok ılgılendırıo acaba doktor musunuz?

buraya bazı arkadaslardan mesajları daha ıyı okumalarını,kendi fikirlerini kabul ettirmek için gereksiz stresten kacınmalarını dılıorum demenın bı cozum olamayacagını bu konuda bıre bır konusmaların daha etkılı olabılecegını belırttım.angılanmamıs sanırım yazdıklarım...

ayrıca ılk mesajınızdakı anlatım bozuklugundan dolayı demek ıstedıgınız net anlasılmıo ''forum kültürünü açıkçası burada pek bulamadım'' dedıgınız anda bura dıe kastettıgınız yer opelım.net ve 5200 kusur sayıda uyesıdır.sebebını belırtırkende bazı arkadaslar dedıgınız anda celıskı olusuo.bazı arkadaslarla ılgılı hosnutsuzluklarınız varsa bazı arkadaslarda forum kulturunu bulamadım demenız gerektı bence neyse daha fazla uzamaması ıcın yorum yapmayacagım okuyup turkce bılgısı ıyı olan arkadaslar demek ıstedıgımı anlayacaklardır.
saygılar...

Son düzenleme:
Peki arkadaşım senin dediğin olsun. Orta okuldan (zira ödül almıştım okul birincisi olarak, ödül'ümde Küçük kadınlar diye bir roman'dı) beri dilbilgisi bilgilerimi unutmuşum ve kendimi iyi ifade edememişimdir. Bu arada algılama zayıflığımda olabilir ne'de olsa yaş elli. Rahatsızlık duyma konusuna gelince sadece senden tepki geldiği için bu terimi kullandım, terbiyesizlik ettiysem özür dilerim. Şahıs belirtmek konusuna gelince biz böyle terbiye aldık toplum içinde kimse parmakla gösterilmez. Burdada bir hatamız olduy'sa affola. Saygılar......

bence cok haklısnız abi:good: ama forum kültürü biraz bencede yanlış anlaşılmış

bence cok haklısnız abi:good: ama forum kültürü biraz bencede yanlış anlaşılmış
Doğrudur. Gerçektende kuşak farkı diye bişe var, münazara yaptığım arkadaş sanırım 20'li yaşlarda, ben'se 50, tabi'ki farklılıklar olacak. Ama üzüldüm açıkcası bu şekilde anlaşıldığım için, yada bu kuşaktaki bir arkadaşa kendimi ifade edemediğim için, neyse olan oldu kırdığım insanlar olduysa tekrar özür dilerim...Amacım faydası olur diye tecrübelerimi paylaşmak'tı... Saygılar.....

Abicim bak forum kültürü yok demişsin yaa bence sen diğer forumlarda yanlış öğrenmişsin forum kültürünü nedeni ise en ufak birşeyde konu açmanız bana göre.Ben aşırı derecede rahatsız oldum kusura bakmayın.Biz burda konu kalabalıgı istemiyoruz.Yönetimde istemiyor.

Özellikle üye alımı acıldıgından beridir başladı gene curcuna:((keşke acılmasaydı diyorum kendi adıma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri