Yazık!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hey yavrum hey... medya ya bak... bir zamanlar bu ülke de yazar kasa fırlatıldı diye nara atanlara sormak isterim... dikmen kapısında kendini yakan vatandaşı neden haber yapmadınız?

Bir halt olmaz beter olur inşallah demek ümitsizlik belirten kelime mi sayın adminim. :) öyleyse sizden de bi halt olmaz beter olun inşallah dersem bende aynı kanaatte olur muyum?:rakir:

senden bu yaratıcılıklar çok şey olur :D

senden bu yaratıcılıklar çok şey olur :D

Değil mi? :dil: Seninle aynı kanaatteyim :) yalnız öfkeni yenmelisin bir merciyi veya bir topluluğu kastederken içindeki herkesi örnek olarak göstermen yanlış. Umarım bunun bilincindesindir... :confused:

Değil mi? :dil: Seninle aynı kanaatteyim :) yalnız öfkeni yenmelisin bir merciyi veya bir topluluğu kastederken içindeki herkesi örnek olarak göstermen yanlış. Umarım bunun bilincindesindir... :confused:

Yanlış olduğunun gayet farkındayım,ben böyle ifade etmeyi tercih ettim,üstünüze alınmayın saygılar ;)

Ulan arkadaş şu adamın küfür etmesi içime oturdu yok mu? bu ülkede bir savcı ki bir millete küfür eden bu adamı deliğe tıkacak...

Türk milletinden hiç bi halt olmaz,beter olur hepsi inş. Din diye onurunu şerefini namusunu herşeyini satar bu millet

belki haklı olabilirsiniz ama bu laflar yenilir yutulur cinsten değil lütfen dikkatli konusalım arkadaslar

Ben de bu milletten ümidimi kesiyorum yavaş yavaş. Osmanlıdan---Kurtuluş savaşından şimdiki haline bakınca. Yönetici olarak yazık diyorum. Üzülüyorum, umarım yüzüm kızarır. Bölündük, kutuplaştık, ümitsizlendik, kabullenir olduk. Sonumuz hayrola inşallah.

Ben yukarıdaki yorumu bir isyan yada ümitsizlik olarak görüyorum. Aşağılama olarak değil, duygusal yazılmış bence. Açıklar gelince.

ben kesinlikle aşağılama olarak yazmadım emre bey öncelikle bu böyle bilinmeli. ikincisi başlıkla hemfikirim. üçüncüsü Türklüğüme asla laf ettirmem. ülkemizde yaşayan her vatandaşımıza sonsuz saygım vardır. insanlarında benim fikirlerime saygı duymasını isterim. benim sindiremediğim bazılarının yapmış olduğu yanlışların selo arkadaşımızın bütün Türklere mal etmiş olmasıdır. yanlış yapanlar gün gelir cezasını çeksinler İnşaallah. selo arkadaşımız öncelikle yazdıklarını tekrar okusun. konudaki diğer mesajımda yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Ben hepsini aynı b..un laciverdi olarak değerlendiriyorum.
Kime verecez ya?
Allah belasını versin bütün partilerin. Bitane adam gibi yok içinde.
Bu ülkenin 1 kuruşuna dokunmayacak, millet için çalışacak adam gelmedi.
Gerçi geldi gelmesine; lakin astılar, vurdular, suikast düzenlediler, zehirlediler!

Gerçi geldi gelmesine; lakin astılar, vurdular, suikast düzenlediler, zehirlediler!

Asılan ve zehirlenen kimler oluyor?

Geri