Yazik Oldu çarşiya

Alen abiyi tanıyan biri olarak şunu söyleyeyim;
Çarşı bitmiştir... O laftan bir daha mümkün değil geri dönüş olsun...

he 3 vakit sonra başında ALEN abi olmadan farklı bir isimle, o ekol devam edebilir... Ama başında Alen olmaz ;) ama boşta durmaz, beşiktaşsız yapamaz... Kesin vardır planı programı :)

Çarşı, artık beşiktaşa da karşı :D

:pon: :pon: :pon: :pon: :pon:

Açıkcası ben bir fenerbahçeli olarak genç fb ye karşıyım..Konya-Fenerbahçe maçında genç fbnin araısndaydım maçın tek bir dakikasını bile izleyemedim.Konya taraftarı (Nalçacılar olarak bilinen koyu taraftar bile) Fenerbahçeyi alkışladı taraftarı ve takımı alkışladı ama genç fb liler rahat durmadı ellerinden suları başladılar fırlatmaya küfür ettiler konya taraftarına ve sonuç..Genç fb stadın oradan otobüslere atladı arkadan yollarına gittiler bizler ise staddan çarşıya yürüyene kadar bin türlü hadise atlattık polis formalarımıza atkılarımıza el koydu konya taraftarı sataşmasın diye. Bence herşeyin fazlası hem takıma hem başkalarına zarar..

Fenerbahçeliyim ama çarşı çok sıkıdır severim.
O ruh bölünür ölmez..

koyu bi trabzonsporlu olmama rağmen çok koydu bana bu iş memleketin en güzel taraftar gurubu onlardı

O ruh bölünür ölmez..

+1903 :good:

Çarşı, GFB, Ultraaslan farketmez.Parasını bastırıp satın aldığım yerimde istediğimde oturarak huzur içinde sadece futbol izlemek ve takımımı kendi arzu ettiğim şekilde desteklemek için gittiğim maçlarda kendileri gibi sahada oynanan futbolu umursamadan salya sümük anırmıyorum diye küfür yiyorsam hepsinin canı cehenneme...Hiç bir taraftar grubu desteklediği kulüpten büyük değildir.Taraftar dediğin takım için vardır ve bunu hiç bir beklenti içinde olmadan yapmalıdır...

çarşı bitmezzz

Geri