Yazik Oldu çarşiya

ne alakası var ben çarşıya laf atmadımki

bu tip şeylerin hepsi boş adamlar taraftar değilki mafya gibi bişey bu hep böyle olmuştur sadece çarşı adına söylemiyorum zamanın ülkü ocakları da aynı böyleydi ben zamanında ülkü ocaklarında yöneticilik yaptım ama bıraktım bu tip rezillikleri görünce... genç fb ultraaslan çarşı hepsi için söylemiyorum ama hapcısı orda otcusu orda tinercisi balicisi orda bumu taraftarlık ben maçları evimde efendice izleyen birisiyim boş şeyler dememdeki kastım bu anlattıklarımdır

o zaman bende mafyayım bende hapcıyım bende otcuyum!!!!

açık soyleyeyım hergun beşiktaştayım ve bu grup tam bir magandalığa vurmuştu işi. maç gunu, gun boyu tezahuratlar falan. beni kimsenin rahatsız etmeye hakkı yok. ama sizce bir uyarıda bulunsam sessiz olun diye, kaale alınırmıydım. yoksa guzel bır dayak mı yerdim?

carsı tamamen besiktas taraftarına aittir. resmi olarak kapansada carsı ruhu taraftarın içinde bitmez

Kapalı Çarşı olmuş:D

çarşı kapanmamıs sadece adı değişmiş BOYNER olmus diyorlar :)

ne kadar komik bu gs li cocuklar yahuu

o zaman bende mafyayım bende hapcıyım bende otcuyum!!!!
Sen karektersizsin olm:D :D :D :D :D belki otcul olabilersen :kop: :kop: :kop:

ne kadar komik bu gs li cocuklar yahuu
şahsen kapalı çarşı iimişşş:D :D :D

1-BU GİBİ TARAFTAR GRUPLARI HEPSİ O HOLİGANLAR DEDİĞİMİZİN HEMEN HEMEN HEPSİ BUNLARIN İÇİNDE ULTRASLANI,ÇARŞISI,GFB Sİ GECEKONDUSU Kİ BU GECEKONDU TAMAMEN AYRI BİR YERE SAHİP :D BENCE YARARDAN ÇOK ZARARI VAR.
2-BU TARAFTARLAR YÜZÜNDEN MİLLET EŞİYLE MAÇ İZLEMEYE ÇEKİNİYOR.
3-O MAÇTAN ÖNCEKİ KARABORSACILARDA BU TARAFTAR GRUBUNUN İÇİNDE
4.MAÇTAN ÖNCE İÇİP MAÇA GELENDE BU TARAFTAR GRUBU
5-MAÇTA TAKIMI KAYBEDİNCE TAKIMININ OYUNCUSUNU DÖVENLER TARTAKLAYANLARDA BU GRUBUN İÇİNDE

YAZI YAZACAK OLAN VARSA YAZSINDA TARTIŞALIM;) ;)

ee şimdi sen nesin:D

Geri