yayları keselim mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftsncr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftsncr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabamı yeni aldım ve altı cok yüksekmiş gibi geliyo lastikle camurluk arası 15 cm den fazla gibi. biraz indirmenin yararı ne olur?
orjinalini bozma diyolar ama kararsızım. 2 yıl daha binerim bu arabaya siz ne dersiniz arkadaslar?

arabamı yeni aldım ve altı cok yüksekmiş gibi geliyo lastikle camurluk arası 15 cm den fazla gibi. biraz indirmenin yararı ne olur?
orjinalini bozma diyolar ama kararsızım. 2 yıl daha binerim bu arabaya siz ne dersiniz arkadaslar?
bence kestirmeyin çünkü parke yola girdiğiniz araba çok vuruyor.sanki at arabasında gidiomuş gibi.değmez kestirmeye.onun yerine sport yay almazını tavsiye ederim.Orjinali bozmayın bence.

kesmeyle ugrasma en guzelı yay al zaten bu aralar fıyatlarda ugun duruşu daha guzel olur ve bunu sarı konılerle beslersen daha saglıklı olur benım aracımda var cokta memnunum

yay taktırırken neye dikkat etmem gerekiyo.

Arabanın orjinal yaylarını kesersen arabaya zarar verirsin. Arkadaşların dediği gibi illaki alçaltmak istiyorsan daha kısa olan spor yaylardan kullanman daha mantıklı olur.

yay taktırırken neye dikkat etmem gerekiyo.

araci cok düsürmeyi düsnüyorsan, yaylari amörsütörlerle birlikte degistirmelisin , yoksa orjinal amörsütöler patliya biliyor.

yaylar takildak sonra rot ayari yaptirmalisin.

hazir amörsüterler sökülmüsken üst teraflarindaki lastikleride degistirmen iyi olur. zamanla eskiyen bi parca, 3-5 ay icinde amörsütör üstündeki lastikler (türkcesini bilmiyorum) deforme olursa tekrar tak cikar yapmamis olursun.

kestirme isine bende karsiyim. onun yerine 2. el yay bulmaya calis. hem arabayi satarken orjinal yaylarini takip satarsin, spor yaylari satip parani geri alirsin, hemde aracinada zarar vermemis olursun.

kessılmez zaten yaylar kessende takamazsın

Arabayı alçaltmanın bulundugun şehrin yada gittiğin yerlerin hesabını yaparak tekrar düşün bence. Bi kaç arkadaşım bu rumdan şikayetçi oldugu için söyledim.

spor yay al. 3-3.5 luk alırsan orjinal amortisörleri değiştirmene de gerek kalmaz kafan rahat eder

ben yayları ısıtarak kısalttırdım ama bu bana arka amortısorlere mal oldu aracı cok alcaltınca halıyle amortısorler patladı sımdı coılover kıt yaptıracagım bana fıyatı da cok uygun geldı fıyat 4 ad 800 ytl namıstaın forumlarda ınceledım kullananlar cok memnun bence sen de boyle bırsey yap ıstedıgınde alcalt ıstedıgınde yukselt

Geri