eibach-vogtland.ikisinden biri tercihimdir.ancak şuanlık golf sportline yayları 15mm düşüren
...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vogtland,koni,apex?
Ben H&R cupkit getirttim, o yüzden H&R diyim.![]()
bende h&r düşünüyorum 4cm lik vectra için ,,,,standart amortisörle kullanıcam ,,,ve ilerleyen zamanda 18 jant düşünüyorum,,,hr nin genel karakteri nasıl sence ve arabayı alçaltma konusunda nasıl ???? sizin kullandığınız cup kit amortisör-yay takım halindemi bu arada.............
konu içinde alman arabalarını esas alarak h&r yada vorgland diyorum........
Evet,benim kullandığım cup-kit yay+amortisör seti şeklinde.Daha önce Corsa'mda koni yay+koni amortisör kullanmıştım ve yol tutuşundan oldukça memnundum, ancak aynı şeyi konfor için söyleyemeyeceğim.Şu anki arabamda kullandığım set hem daha hesaplı hem de yol tutuş oldukça artmasına rağmen konfor eskisinden bile iyi.Aldığım seti Türkiye şartlarını düşünerek 3,5 cm'lik aldım, lastikler tam çamurluk seviyesinde (imzamdaki gibi).Ustam kendi aracı için yaylarını aldı o da oldukça memnun.H&R için söyleyebileceğim hep yol tutuşu çok iyi hem de konforu hiç bozmuyor...