Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bak ben hergün izmirden manisa akhisara okula gidip geliyorum yanımda da 3 arkadaş var eibach 3.5 taktım sanılanın aksine eski konfordan kayıp kesinlikle yok sanırsın aynı yaylar duruyor 2 3 hafta geçtikten sonra yaylar tam oturuyor işte ozaman keyfine varıyorsun zıplamada yapmıyor , sabuncubelinin virajlarını bilenler bilir abartısız söylüyorum hepsine frensiz giriyorum millet fren yaparken yanından sıyrılıp gidiyorsun viraj kabiliyeti inanılmaz arttı eskiden girdiğim virajlar viraj değilmiş yaylara alıştıktan sonra kendinde inanamayacaksın ben eibach 3.5 sportline serisini tavsiye ederim
yazmaya unutmuşum yeteri kadarda düşüyor
daha detaylı fotolar istersen corsa garaja eklerim
bu yaysız hali
resimler için teşekkürler.. bence yeterli düşmüş... çokta düşmesine gerek yok aracın.. 3 kişi falan bindiğinizde daha güzel gözüküyordur.. sportline serisi demişsin.. kaç model eibach ın yayı var acaba?
valla çukurda kasiste hiç farketmedi altını daha sürtmedim sertleşmede olmadı ama araç oldukça stabil gidiyor virajlar muhteşem bu kadar korkmayın yahu bende korkuyordum şimdi diyorum neden daha önce takmadım
resimler için teşekkürler.. bence yeterli düşmüş... çokta düşmesine gerek yok aracın.. 3 kişi falan bindiğinizde daha güzel gözüküyordur.. sportline serisi demişsin.. kaç model eibach ın yayı var acaba?
yok arabanın modelini değil.. eibach ın sportline modeli diye yayı var bide pro-kitler var.internette satılanlar daha çok pro-kit ler sportline serisinden göremedim..