Yay Taktım :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmuş...

valla güzel olmuş şimdi oturaklı bir araç olmuş ama stoplara ısınamadım

yaz gelsin stopları değiştirmeyi düşünüyorum. hem o zamana fk nın angelli xenonlu farları da gelecekmiş. ikisini birden değiştiririz artık :rock

güle güle kullanın baya bi inmiş ;) jantlar da güzel bence ;)

güle güle kullanın baya bi inmiş ;) jantlar da güzel bence ;)

jantları yaza değiştirecez bakalım :D

güle güle kullan kardeş.. bende de vardı söktüm yaza takıcam köstebek yuvası gibi buranın yoları :D bende koni var 20mm-40mm düşürüyor aracı

güle güle kullan kardeş.. bende de vardı söktüm yaza takıcam köstebek yuvası gibi buranın yoları :D bende koni var 20mm-40mm düşürüyor aracı

walla biz daha koniye terfi edemedik yay filan idare ediyoruz şimdilik:)

ya ben biraz yabancıyım bu yay konusuna 5 cm yay takarsak arac dahamı alcak oluyo 3.5 5 den yüksekmi ters mantıkmıdır tam bilmiyorum biraz aydınlatırmısınız beni :)

orjinal kaçtırki benim 1 kademe indirmek istiyorum ama şimdiki hali bi çok sarsıyo inince nolur acaba

bugra kardeş bende koni yay vardı.. 4cm önleri düşürüyor 2cm arkaları düşürüyor.. corsalarda arkalar öne göre biraz daha oturmuş durumda.. ap veya arkadaşın maxtrac yayları 3.5 cm düşürüyr hem ön hem arkayı..
astralarda sanırım 5cm bile düşüren yaylar var pek bilmiyorum astrayı ama düşürünce alttan gelecek darbelere hazırlıklı olmak gerek :D:D

ya ben biraz yabancıyım bu yay konusuna 5 cm yay takarsak arac dahamı alcak oluyo 3.5 5 den yüksekmi ters mantıkmıdır tam bilmiyorum biraz aydınlatırmısınız beni :)

orjinal kaçtırki benim 1 kademe indirmek istiyorum ama şimdiki hali bi çok sarsıyo inince nolur acaba

5cm demek yere 5cm yaklaşıyor demek. bi kademe demek istediğin 3cmdir. yay takınca yoldaki bozuklukları biraz daha sert hissetmeye başlarsın:)

araçta sertleşme oluyomu

Geri