Yay Taktım :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok iyi düşmüş araba..3,5 cm lik yayların bukadar dusurdugunu gormedım daha once..ben takarsam 4cm düşünüyodum hep..

çok iyi düşmüş araba..3,5 cm lik yayların bukadar dusurdugunu gormedım daha once..ben takarsam 4cm düşünüyodum hep..

3.5 dan sonrası orjinal süspansiyonlar için iyi değil diyorlar patlatma ihtimali varmış...

stoplar haricinde güzel olmuş güle güle kullan..

eline imkan geçince güzel bir jant da aldın mı süüper olur güle güle kullan

valla çok ii olmuş,nazar değmesin. ben de takayım diorum ama spor amortisör de şart diolar,orjinaline zararı oluyor mu yayların,yoksa yukarda bi arkadaşın da dediği gibi 3.5 lik ideal mi orjinal amortisörle kullanım için? ayrıca garantiden çıkarırlar değil mi yürüyen aksamı...?

yay yakışmışta jantlar hiç sportif göstermemiş :o

valla çok ii olmuş,nazar değmesin. ben de takayım diorum ama spor amortisör de şart diolar,orjinaline zararı oluyor mu yayların,yoksa yukarda bi arkadaşın da dediği gibi 3.5 lik ideal mi orjinal amortisörle kullanım için? ayrıca garantiden çıkarırlar değil mi yürüyen aksamı...?

tabi spor yayı spor amartisörle kullanırsan daha iyi olur. 3.5luk yayın fazla bi zararı olmuyormuş sadece çukurları biraz fazla hiseddiyorsun o kadar :D garanti durumunu bilmem ama mantık olarak çıkar garantiden ki benim de 10 gün önce bitti...

valla güzel olmuş şimdi oturaklı bir araç olmuş ama stoplara ısınamadım

Geri