araba hakkında biraz bilgi verseniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oksijen sensörünün hava emişi yapan serçe parmak kalınlığındaki lastik hortumu rolantideyken çıkar ve oradan 3-5 sn aralıklarla temiz bir sprey kutusuna koyacağın 50-75 ml civarında saf antifrizi aralıklarla pulvarize et!
Her 10/15 pulvarize de bir ara verip motoru bağırttır.Usta tabiriyle öksürt ve balgamı kustur.
Bu işi dikkatli yapmalısın! pulvarize frekansını ve dozu abartma...
Pulvarize antifriz carbon clean den daha mikro düzeyde bir temizlik yapar!
Bu işlemi 3-5 haftada birkez yaparsan, performansın stabil kalır...
Bu işlem mini düzeyde ve post operatif kullanıcı bakımıdır! Açıkcası sıradan kullanıcılar için tehlikeli sonuçlara yol açabilir.yav bende alternatif ne olur diyordum. dostum çok sağol bilgi için. ellerin dert görmeye.
Antifriz en eski temizlik malzemesi,peki sence diğer sensörleri temizlemek için ne kullanmalıyız, bilgilerini paylaşırsan sevinirim.
herkese selam sevgili forum dostları... aracımla cuma gunu 300 kmlik bir yola cıktım... hızımı 100 km/s den dusurmek için fren yapınca aracım stop etti... ve bu tekrarlandı 5-6 kere... yardımlarınızı bekliyorummm... Saygılarrr![]()
Böyle post operatif ameliye ler biraz riskli ya bu yüzden sıradan kullanıcılara önermeden imtina oluşuyor.Bu konuyu isterlerse opel net ustalari araclarin stopa kacma,roland da salanti konusuna ekstra sayfa acarak önemli konu olarak verebilirler...
saygilarimla