Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lise 3 te ilk donem turev yuzunden matematik 1 gelmişti zaten şimdide universitede türev ve integral yuzünden matematiği seneye alttan almak zorundayım
ben hala öğrenci olduğum için baya mutluyum 15 gün boyunca arabam ile hasret gidercem bende kolejdeyim zayıf hiç getirmedim ama 7 sınıfta devlet okulundayken 3 tane wardı hatta biri müzik dersiydiii :
ben hala öğrenci olduğum için baya mutluyum 15 gün boyunca arabam ile hasret gidercem bende kolejdeyim zayıf hiç getirmedim ama 7 sınıfta devlet okulundayken 3 tane wardı hatta biri müzik dersiydiii :
ya bende kolejde okudum koleji bitirdim ama hep sinir oldum bende takdir alıyodum arka sırada bi b..k bilmeyen salaklarda alıyodu tmm ben çalışıp alıyodum hak ediyordum da onlara vermelerine sinir oluyodum bari teşekkür verin ama nese ben üniversite okuyorum ama onlar aylak aylak etrafta geziniyorlar :good: